Securitate

3 motive pentru care merita sa ai un sistem de automatizari porti

Distribuie mai departe

Un sistem de automatizari pentru porti este un mod simplu de a te asigura ca proprietatea ta personala este in siguranta. Automatizarile de porti sunt practice si pot fi atasate oricarui tip de poarta, indiferent de tip, exista multe modele, fiecare suporta o anumita greutate si o poarta de o anumita lungime. Vezi cateva exemple de kituri de automatizari porti la Ordis, gasesti in descrierea produselor capacitatile lor tehnice.

Nu crezi ca merita sa investesti intr-un kit de automatizari pentru porti? Crezi ca portile automate sunt un lux pentru oameni lenesi? Uite 3 motive pentru care merita sa ai un sistem de automatizari porti:

  • Acesta este un motiv de sezon. Portile de regula sunt metalice iar temperaturile foarte scazute din timpul noptii le pot ingheta usor. Te trezesti dimineata si afli ca nu mai poti iesi din curte. Nu pare foarte placut. Chinuindu-te cu disperare sa deschizi portile intarzii si la munca, ca sa nu vorbim de stresul suplimentar si efortul fizic din gerul diminetii. Cu porti automate apesi pe un buton, in timp ce stai in masina ta, si portile se deschid, oricat ar fi de inghetate, mecanismul automat este destul de puternic incat sa le descida.
  • Un sistem de automatizari pentru porti inseamna ca singura persoana care poate intra pe proprietatea ta este cea care are o telecomanda de deschidere, atat. Nu vecinii, nu rudele, nu prietenii etc, doar tu, si cine mai are o telecomanda de deschidere a portilor.
  • Cel mai valoros lucru pe care il ai este timpul. Mereu suntem contra-timp, mereu suntem sub presiune sa facem un lucru sau altul, asa ca de ce sa petreci minute in sir in fiecare zi deschizand porti si inchizand porti, cand poti sa apesi pe un buton si in cateva secunde sa intri sau sa iesi de pe proprietatea ta.

Pentru a avea porti automate, nu trebuie sa inlocuiesti portile pe care le ai cu totul, trebuie doar sa instalezi un sistem de automatizari porti pe portile pe care le ai acum. E atat de simplu!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *