Software

Cel mai bun antivirus pentru iPhone in 2022

Distribuie mai departe

Detii un iPhone si vrei sa iti protejezi datele? Din moment ce suntem tentati sa descarcam tot felul de aplicatii si navigarea pe Internet este destul de riscanta, este indispensabil sa te echipezi cu cel mai bun antivirus pentru iPhone.

Bitdefender Mobile Security for iOS

Bitdefender Mobile Security este primul antivirus pentru iPhone din aceasta lista insa si cel mai bun. Dispune de tot ce ai nevoie pentru a te ajuta sa te tii departe de atacurile cybernetice, ceea ce include un antivirus dar si un VPN. Bitdefender Mobile Security stie sa protejeze si obiectele conectate datorita optiunii WearON, compatibila cu ceasurile inteligente.

Kaspersky Antivirus pentru iPhone

Antivirusul Kaspersky este unul din cele mai bune pentru iPhone si iPad. Dispune de toate atuurile necesare protectiei. De mentionat este faptul ca este un antivirus ce contine totce trebuie pentru acest tip de software. Cu ajutorul sau, vei putea nu doar sa iti gestionezi parolele personale ci si sa iti securizezi toate aplicatiile iOS. Kaspersky propune si o functionalitate VPN si Safe Kids, un control parental.

AVG

AVG este, poate cel mai bun antivirus pentru iPhone si este complet gratuit. AVG are drept avantaj faptul de a fi complet gratuit. Oferta AVG Antivirus Gratuit integreaza mai multe functionalitati printre care blocarea virusilor.

Avast

Avast Mobile Security face si el parte din topul celui mai bun antivirus pentru iPhone. Este un software capabil sa realizeze mai multe sarcini indispensabile pentru protectia unui aparat iOS. Astfel, vei avea parte de conexiuni securizate atunci cand te conectezi la o retea WiFi publica. Este un antivirus pentru iPhone care protejeaza parolele. Pentru asta, iti va cere adresa de e-mail si va supraveghea baza de date care scapa online. Astfel, daca cumva parolele tale sunt furate, vei sti acest lucru imediat pentru a putea lua masuri.

Sursa: https://www.journaldugeek.com/antivirus/iphone/

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *