Software

Mentenanta IT

Distribuie mai departe

Mentenanta IT este foarte importanta atunci cand vine vorba de activitatea unei firme. Functionarea defectuasa a calculatoarelor ingreuneaza activitatea angajatilor si prin urmare a firmei.

In sens larg, mentenanta presupune o inspectare periodica a echipamentelor in scopul prevenirii defectiunilor. Mentenanta IT consta intr-o inspectie a calculatoarelor, la un anumit interval de timp, astfel ca situatiile neplacute in care un calculator se defecteaza ori functioneaza greu sa fie diminuate sau chiar inlaturate complet.

Mentenanta IT presupune intretinerea, remedierea defectelor aparute precum si inlocuirea consumabilelor atunci cand este nevoie.
Daca alegeti un service pentru mentenanta calculatoarelor, specialistii vor analiza impreuna cu dumneavoastra o oferta de abonament pe care o vor personaliza in functie de: numarul de calculatoare din firma, numarul de echipamente IT, programele software instalate si nu in ultimul rand versiunea de Windows instalata pe calculatoarele din retea.

De asemenea, un specialist al service-ului se va deplasa la domiciliul dvs. sau la sediul firmei pentru a derula proceduri de intretinere periodica. Abonamentul de mentenanta include: suport tehnic pentru angajati, helpdesk pentru angajati, devirusarea calculatoarelor, instalarea si actualizarea antivirusului, curatarea de praf a calculatoarelor, administrarea retelei de calculatoare si a echipamentelor IT, instalare sisteme de operare si programe software, instalare calculatoare si echipamente de retea, curatare de Registry, defragmentarea hard disk-ului, backup restaurare Windows, recuperare date si documente dar si alte operatiuni IT specifice.

Daca vreti sa va stiti calculatoarele in siguranta, serviciul de mentenanta IT este cel mai potrivit.

Pentru a stabili tipul de abonament de mentenanta IT portivit pentru dumneavoastra, puteti contacta service-ul telefonic, prin email sau completand formularul disponibil in sectiunea “Contact”.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *