Cea mai buna tastatura pentru Fortnite
2 mins read

Cea mai buna tastatura pentru Fortnite

Vrei sa fii din ce in ce mai bun la Fortnite? Aceste tastaturi pentru Fortnite iti vor oferi un control perfect si te vor ajuta sa atingi Victory Royale.

Sa detii controlul total este esential atunci cand joci Fortnite. Acest gameplay cu fatete multiple necesita una din cele mai bune tastaturi. Daca nu detii o tastatura Fortnite atunci poate unul din adversarii tai are si aceasta poate insemna un singur lucru: fara Victory Royale pentru tine. In cele ce urmeaza iti vom spune care este cea mai buna tastatura pentru Fortnite.

1.HyperX Alloy Elite

Este una din tastaturile favorite ale pasionatilor de Fornite si asta din mai multe motive. Selectia larga de comutatoare Cherry MX completata de un ansamblu de functionalitati remarcabile, toate la un pret mai mult decat atragator fac din aceasta tastatura alegerea excelenta pentru orice gamer.

2. Logitech G413

O tastatura frumoasa si placuta la atingere cu un control rapid al afisajului. Chiar daca unora li se pare austere, aceasta tastatura compenseaza lipsa de functionalitati prin comutatorii Romer-G Tactile, rapizi ca fulgerul. Este o tastatura durabila, capabila sa suporte 70 de milioane apasari. Logitech G413 prezinta un excelent raport calitate/pret si o estetica sobra.

3. Corsair K95 RGB Platinum

O tastatura excelenta insa la un pret destul de ridicat. Este o tastatura cu functionalitati premium si, bineinteles, toate aceste functionalitati vin cu un pret. Insa, este ideala pentru toti cei care isi doresc o tastatura polivalenta care nu ii va lasa niciodata balta in mijlocul jocului.

4. Razer Huntsman Elite

Razer Huntsman si comutatorii sai opto-mecanici au obtinut elogii din partea comunitatii de gameri pentru performantele sale iesite din comun. Este o tastatura apreciata atat pentru functionalitatile oferite cat si pentru estetica. Excelenta latura tactila este insotita de un click sonor ceea ce face din aceasta tastatura o optiune potrivita pentru cei care cauta o alternativa la comutatorii Cherry MX Blue.

Sursa: https://www.planetepc.fr/clavier-fortnite/

Lasă un răspuns