Tastaturi

Cum alegi cea mai buna tastatura de gaming?

Distribuie mai departe

Pentru a alege cea mai buna tastatura de gaming este necesar sa cunosti unele criterii importante. In general, pretul tastaturilor de gaming variaza intre 30 si 150 de euro. Criteriile de baza sunt in general aceleasi, fie ca este vorba despre o utilizare intensa sau ocazionala.

Tehnologia Anti-Ghosting

Despre ce este vorba? Pur si simplu de o functionalitate extrem de cautata de gameri. De ce? Deoarece tastaturile mecanice clasice nu tin cont de apasarea simultana a mai multor taste. Pentru a rezolva aceasta problema, tastaturile de gaming integreaza tehnologia anti-ghosting asigurand posibilitatea de a apasa pe mai multe taste simultan, fara sa provoace erori de interpretare la nivelul jocurilor. Este, drepturmare, o optiune aproape indispensabila daca vrei cea mai buna tastatura de gaming.

Tastatura si mouse gaming: cu fir sau Bluetooth?

Fiecare din aceste tastaturi prezinta avantaje si dezavantaje. Te simti in largul tau cu o tastatura cu fir USB sau firele te cam incomodeaza? Acelasi lucru este valabil si in cazul mouse-ului? Bineinteles, fara fir este logic sim ai scump. Sfatul nostru este acela de a opta pentru o tastatura de gaming fara fir, cu mouse optic fara fir si cu siguranta nu vei fi dezamagit de alegerea facuta. Autonomia este excelenta de cand sunt dotate cu baterii lithium.

Compatibilitate. Te sfatuim ca inainte sa optezi pentru o tastatura de gaming sa verifici daca aceasta din urma este compatibila cu aparatele pe care vrei sa le utilizezi. In general, toate tastaturile sunt compatibile Windows. Daca ai un computer Mac s-ar putea ca unele functionalitati sa fie inaccesibile.

Tastatura retroiluminata. Daca este ceva ce apreciem in mod special la tastaturile de gaming acel lucru este tastatura retroiluminata. Cu alte cuvinte, suntem transportati intr-o atmosfera cu adevarat cool in timp ce ne jucam. Majoritatea tastaturilor de gaming din ziua de azi propun o iluminare RGB, pana la 16,8 milioane de culori.

Sursa: https://www.axiseo.com/meilleur-clavier-gamer/

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *