Tastaturi

Logitech Ergo K860, o tastatura moderna

Distribuie mai departe

Logitech, mare specialist in materie de tastaturi si mosue-uri pentru calculator, revine in forta in segmentul calulatoarelor. Este o tastatura ce se vrea a fi ergonomica si poarta numele de Logitech Ergo K860. Ne aflam intr-o epoca moderna in care suntem in mod constant in fata unui computer. Un computer dotat cu un ecran, un mouse si o tastatura. O tastatura care ne obliga sa avem o anumita pozitie a mainilor si care poate, de-a lungul anilor, sa vina cu probleme de articulatii.

Tastatura este de ani de zile un accesoriu pentru PC dreptunghiular si plat. Constructorii au incercat sa evolueze sensibilitatea tastaturii la atingere, mecanismul acesteia. Cu toate acestea, rare sunt tastaturile care sunt cu adevarat inovante si moderne, ergonomice chiar.

Logitech incearca o experienta noua prin intermediul acestei tastaturi, incearca sa ofere o tastatura de noua generatie. Aceasta nou venita nu poarta numele de Logitech K860 din intamplare. Marca a fost intotdeauna un precursor in domeniul perifericelor fara fir. Amintiti-va de Logitech Wireless Touch Keyboard K400.

Este vorba despre o tastatura scindata in doua parti pentru o mai buna pozitionare a mainilor. De altfel, nu este total plata. Este usoara si plata spre centru. Acest lucru nu este o intamplare. Logitech a studiat in mod special inaltimea tastaturiii pentru ca mainile sa se aseze in mod natural pe tastatura sa nu existe nicio torsiune a incheieturii.

Datorita optiunii de conectare prin bluetooth sau printr-un mic receptor wireless USB inclus, tastatura functionează cu ajutorul a doua baterii AAA . Are si picioare mici care permite inclinarea tastaturii pe masa in doua pante diferite de 4 si 7 grade.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *