Casa si gradina

Brit Premium si schimbarile aferente

Distribuie mai departe

Am un Golden Retriever pe nume Charlie de cinci ani deja. Este un caine minunat, il am de cand era pui asa ca am ajuns sa avem o relatie foarte stransa. Iesim in fiecare zi, eu alerg iar el vine frumos pe langa mine. Este foarte inteligent, am avut foarte mare grija sa ii ofer tot ce are nevoie pentru a creste sanatos. Dar in ultima vreme am observat ca s-a cam blegit asa ca am hotarat sa ii schimb hrana cu Brit Premium. Schimbarile s-au vazut foarte repede si chiar recomand brand-ul Brit Premium.

Brit premium
Primul lucru pe care l-am vazut schimbat la Charlie a fost exact faptul ca a inceput sa se miste mai mult. Cand era mic il hranisem tot cu hrana premium pentru a-i oferi sansa sa isi dezvolte sistemul imunitar, sa aiba oase sanatoase, lucruri importante pentru orice catel. Dupa ce a crescut am ales sa ii dau o hrana simpla, aveam niste probleme financiare si nu am crezut ca il va afecta intr-atat. Dar inainte sa trecem pe hrana uscata Brit Premium am observat ca incet-incet incepe sa sa se moleseasca. L-am dus la veterinar iar acesta mi-a recomandat sa ii dau din nou o hrana premium si chiar mi-a recomandat brand-ul Brit Premium pentru adulti. I-am cumparat un sac si am asteptat sa vad cum reactioneaza. Spre surprinderea mea Charlie manca tot timpul cu pofta cat ii puneam in vas.
M-am uitat de curiozitate sa vad ce contine hrana aceasta. Asa am aflat ca sacul Brit Premium pe care l-am cumparat continea 40% carne de pui. Acesta continea si grasimi dar nu in cantitate mare. Am mai citit ca acesta contine 26% proteine ceea ce a dovedit de ce Charlie a inceput sa fie mai activ.
Sunt convins ca orice catel ar aprecia sa fie hranit cu hrana premium precum Brit Premium. Nu e vorba de brand aici, ci de calitatea care vine cu hrana premium, aceasta oferindu-i prietenului tau patruped toate vitaminele si mineralele de care are nevoie pentru a fi sanatos. Am gasit hrana Brit Premium, si chiar si alte branduri de hrana premium pentru caini si pisici, la pentruanimale.ro.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *