plase insecte
Casa si gradina

Ce trebuie sa stie orice persoana care doreste sa cumpere plase anti insecte?

Distribuie mai departe

Vara este anotimpul in care cresc foarte mult vanzarile de plase anti insecte si de aparate de aer conditionat. Confortul este foarte important, asadar, o astfel de evolutie este cat se poate de normala.A

Nu vom vorbi despre aparate de aer conditionat in acest articol, ci ne vom axa pe plase termopane impotriva micilor vietati care in cele mai placute momente reusesc sa aduca stres si neplacere.

Desi un astfel de produs pare a fi foarte simplu, multi utilizatori sunt uimiti de complexitatea pe care o ofera prin constructie. Expertii de la reparatiitermopane-pvc.ro au raspuns, asadar, la cateva intrebari importante despre plase de insecte.

Cum se achizitioneaza?

Achizitia se face in functie de mai multe criterii:

  • Tipul de plasa. Exista plase de tip rulou, plase simple fixe, plase simple batante sau plase glisante. Toate vin cu avantaje si dezavantaje. Este indicat ca pentru geamurile foarte mari sa se aleaga plase glisante, pentru geamurile greu accesibile sa se opteze pentru plase de tip rulou iar pentru celelalte geamuri sa se cumpere plase mobile.
  • Marimea plasei. Nu orice plasa se potriveste oricarui tip de suprafata vitrata. Inainte de achizitie trebuie sa se calculeze cu exactitate marimea. Exista cateva site-uri care au calculator pret plase insecte si ofera toate informatiile relevante in doar cateva secunde. Este bine sa fie folosite.
  • Culoarea. Conteaza? Cu siguranta, da! Este bine ca plasa sa aiba culoarea geamului termopan alaturi de care este utilizata, in asa fel incat sa genereze un impact vizual cat mai placut.

Care sunt principalele avantaje ale plaselor impotriva insectelor?

In primul rand, sunt foarte ieftine, fiind o solutie mult mai atractiva decat spray-urile si aparatele care omoara insectele. Evident, faptul ca nu omoara este si el un avantaj. De asemenea, se monteaza si se demonteaza usor, putand fi depozitate undeva in casa pe timpul iernii.

Pentru a fi montate nu este nevoie de modificarea ramei iar aerisirea incaperii nu are de suferit pentru ca au fost instalate niste plase.

Nu in ultimul rand, plasele impotriva insectelor sunt usor de intretinut si sunt rezistente la rupere, la foc si la temperaturi extreme.

Cum se intretin aceste plase antiinsecte?

Intretinerea nu necesita foarte mult efort, fiind foarte rapida. Pe timpul verii se pot curata cu usurinta de praf, cu ajutorul unei carpe umede sau uscate, iar pe timpul iernii, plasele pot fi demontate si depozitate. Nu au nevoie de foarte mult spatiu pentru a fi depozitate.

In momentul in care se curata, este bine sa se acorde atentie modului in care se demonteaza si se monteaza, a pentru a se evita uzura accentuata.

Ingrijirea este, asadar, foarte simpla si daca se respecta ideea de a demonta plasele pe timp de iarna, un astfel de produs poate sa reziste fara probleme chiar si zeci de ani. Aceasta este rezistenta la foc, la umezeala, la frig si caldura extrema, asadar, investitia este una singura, dupa care vin doar beneficii.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *