pietre funerare - marmura farcau
Casa si gradina

Criteriile in personalizarea pietrelor funerare

Distribuie mai departe

pietre funerare - marmura farcau
Pietre funerare – variate modele

Experienta e cu siguranta unul din principalele puncte in alegerea unor produse personalizate, a unor servicii sau solutii. Multitudinea de companii si firme prezente pe piata astazi, in toate domeniile, asigura tocmai acest lucru – o diversitate care ne permite sa alegem atat in functie de portofoliu, de metodele de lucru alese, de materialele de baza, cat si de experienta demonstrata. In gama serviciilor ce au la baza prelucrarea pietrelor naturale, experienta e esentiala – tocmai de aceea, indiferent ca e vorba de granit, andezit, calcar sau clasica marmura, verificarea portofoliului si a posibilitatilor de  personalizare e esentiala. Unele din aceste servicii, precum cele de pietre funerare in Baia Mare, prin Marmura Farcau – demonstreaza exact acest lucru.

 

Folosind experienta acumulata in cei aproape 20 de ani de activitate, avand ca principala activitate prelucrarea pietrelor extrase din cariere din tara si din strainatate, se pot asigura variate tipuri si modele de monumente funerare.  Aceste pietre funerare, disponibile in centrul de prelucrare si prezentare, se caracterizeaza prin trasaturi precum:

– folosirea simbolului crucii in centru sau in lateral (dupa preferinta); aici se poate alege pentru inserarea unei reprezentari a Mantuitorului sau o simpla simbolizare a crucii.

– inserarea unei glastre pentru flori, in lateral

– textele de introducere, de genul „aici odihnesc in Domnul” urmate de nume, ani, pot fi completate de versete din Biblie, citate celebre, versuri din anumite poezii sau poeme ,

– imagini/schite cu ingeri, sfinti sau alte personaje din credinta crestina

– folosirea unor simboluri crestine – mainile impreunate pentru rugaciune etc

– sculpturi ale unor ingeri, imagini ale unor ingeri

– folosirea de combinatii de materiale diverse – marmura neagra cu alba, cu granit, cu elemente de inox

– decuparea de cruci, din interiorul pietrei funerare (uneori chiar in centru)

 

Desigur, libertatea in configurarea unor astfel de pietre funerare, din marmura, granit ori andezit tine in mare masura doar de dorintele persoanelor care le comanda.  Pentru o oferta completa, e important sa efectuati o vizita la respectivul atelier de prelucrare a pietrelor naturale, a observa cataloagele, portofoliile si lucrarile deja executate. Termenul de executie, pretul, transportarea si instalarea pot fi aspecte ce sa poata fi de asemenea aduse in discutie. Pentru astfel de oferte in zona Baia Mare, accesati oferta de pietre funerare a Marmura Farcau !

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *