Culoarea lenjeriei de pat influenteaza somnul
1 min read

Culoarea lenjeriei de pat influenteaza somnul

lenjerie patFiecare obiect dintr-o incapere ne influenteaza starea de spirit. Aceasta este una dintre dogmele Feng Shui-ului, care pare sa dea rezultate foarte bune, atunci cand se tine cont de ea in amenajarea interioarelor. In cazul somnului insa cel mai important rol il are lenjeria de pat.

Printre criteriile de alegere a lenjeriei de pat se numara si culoarea acesteia. Adeseori, tinem cont de culoarea preferata, atunci cand cumparam acest accesoriu pentru somn, insa nu ne gandim ca ea ar putea influenta negativ felul in care ne odihnim – daca ea ne face sa ne simtim bine pe timpul zilei, de ce nu ar face-o si pe timpul noptii?

Aceasta gandire nu este tocmai corecta. De exemplu, sa presupunem ca iubim culorile pamantului, pentru vitalitatea lor. Portocaliul este o nuanta care confera energie, optimism si veselie. Pe timpul noptii, insa, atunci cand corpul trebuie lasat sa se odihneasca, aceasta culoare nu face decat sa amane momentul adormirii, sa ne ofere vise agitate si, dimineata, o stare de oboseala.

Am putea alege, in schimb, culori calme, cum sunt albul, albastrul, cremul sau lila. Rosul, desi o culoare a pamantului, este recomandat pentru noptile in care dorim, pe langa dormit, si un strop de romantism. Negrul, in cazul lenjeriei de pat, confera liniste si relaxare. La Home Exclusive exista o varietate de modele in aceste nuante, astfel incat nu va va fi greu sa gasiti culoarea potrivita pentru un somn linistit.

Lasă un răspuns