Casa si gradina

Culorile toamnei, cele mai bune pentru o sufragerie calduroasa

Distribuie mai departe

O canapea din catifea in nuante de ocru, un fotoliu in nuante de albastru inchis, lemn foarte dechis la culoare sau covoare in nuante de auriu… in aceasta toamna sufrageria trebuie sa fie cea mai luminoasa si cea mai calduroasa.

Se pare ca cel mai frumos material al iernii, catifeaua, revine in forta in acest sezon nu doar in domeniul modei ci si in cel al designului interior. Vei iubi si tu cu siguranta bogatia lor si felul in care se potrivesc de minune cu ambianta generala.

Iar in aceasta toamna si iarna, chiar vei avea de unde alege. Catifeaua va fi peste tot, de la scaune, canapele, fotolii si pana la obiectele de decor.

Tonalitati clasice simple, dar calduroase. In ceea ce priveste cele mai frumoase culori, ocrul este cea mai buna alegere a noului sezon mai ales in ceea ce priveste canapelele. O nuanta care pune cel mai bine in valoare griul si albastrul, foarte prezente si ele in noul sezon.

Cum poti recrea ambianta? Ai mare grija sa nu supraincarci spatiul. Daca ai solul si peretii din beton si daca nu ai niciun motiv, vei putea folosi motivele vesele pentru decorul sufrageriei. Obiectele de iluminat trebuie sa fie cat mai simple si mai minimaliste iar masa mai vesela si mai colorata va trebuie sa fie pusa in valoare de un covor uni. Iar piesele de mobilier, vor trebui sa fie bineinteles, vedete.

Alege un stil clasic atat cat trebuie. Va trebui cu alte cuvinte, sa gasesti echilibrul perfect intre piesele de mobilier si accesoriile clasice si vintage si imtre cele mai moderne si design. Un decor sic, design si foarte modern este tot ceea ce iti trebuie. Nu uita nici de plantele verzi care pot incalzi si aduce un plus de exotism pentru fiecare incapere.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *