camer-supraveghere-exterior-novus-540-tvl-lentila-6-mm-garantie-3-ani-632
Casa si gradina

Cum alegi camerele de supraveghere pentru exterior?

Distribuie mai departe

camer-supraveghere-exterior-novus-540-tvl-lentila-6-mm-garantie-3-ani-632

Difera cu adevarat camerele de supraveghere de exterior fata de cele de interior? Care sunt punctele de care trebuie sa tinem cont cand cautam astfel de dispozitive? Aceste intrebari ne pot consuma foarte mult timp sau ne pot cauza neplaceri, daca nu le clarificam in cel mai scurt timp. Vezi aici segmentul camera de supraveghere exterior, prin oferta Ordis !

Camerele de supraveghere pentru exterior de astazi au mai multe trasaturi, precum:

– Usurinta in instalare – atunci cand vorbim de zeci de astfel de camere (sau chiar sute), a economisi timp, in procesele de montare, devine ceva major. Intretinerea este de asemenea de luat in calcul in acest segment

– Rezistenta sporita la conditiile meteo dificile, datorita carcaselor robuste; acestea trebuie sa faca fata intemperiilor

– Fiabilitate

– Functionalitate corespunzatoare atat pe durata noptii cat si a zilei. Astfel, fie in conditii de iluminare foarte slaba, fie in conditii de intuneric complet, aceste camere de supraveghere pentru exterior trebuie sa capteze miscarea, chiar in detaliu. Ledurile infrarosii ofera imagini clare, la distante ce pot sa depaseasca chiar si 30 de metri.

– O raza extinsa de temperaturi de operare

– Alertare in situatia in care acestea incearca sa fie deschise, modificate sau atacate

– Calitatea superioara a imaginii. Acest lucru e extrem de important, in special in aceste servicii de monitorizare, unde vietile, proprietatile si bunurile sunt in pericol.

– Functia de WDR – wide dymanic range. Ofera astfel claritate in contralumina si situatii cand imaginea ar fi supraexpusa.

– Operare atat in format orizontal cat si veritcal

– Scanare progresiva pentru obtinerea de imagini clare chiar si in scene foarte dinamice, cu multa miscare.

Asadar, care sunt optiunile catre care ne putem indrepta atunci cand cautam solutii de supraveghere pentru exterior (fie ca e vorba de locuinta pe care o detinem fie de sediul societatii in care activam) ?

– camere de exterior cu IR

– camere de exterior IP

– camere exterior wireless

– camere speed dome

Fiecare dintre aceste segmente are plusurile si minusurile sale, fiind recomandate in anumite contexte, pentru a raspunde unor nevoi specifice. Pentru consultanta, dar si pentru cumparaturi direct din magazinul online, accesati oferta de camere de supraveghere pentru exterior Ordis !

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *