Casa si gradina

Cum alegi canapele si fotolii in acelasi ton?

Distribuie mai departe

seturi canapele

Decoratiunile interioare sunt un subiect extrem de vast, care ia in calcul numeroase aspecte legate de amenajarea unei locuinte. Insa nu trebuie sa fii un designer de interior pentru a lua decizii intelepte  legate de propria ta casa. Punand impreuna gusturile si preferintele personale precum si lucrurile de care te vei bucura pe termen lung, vei putea  gasi modalitati prin care sa combini diferite stiluri, sa potrivesti elementele de mobilier pentru a se incadra intr-un mod cat de bun in spatiul locuintei tale! Rezumandu-ne in acest articol la un singur tip de incapere, vom prezenta  cateva instructiuni sau sugestii referitoare la  aranjarea seturilor de fotolii si canapele. Iar la final, iti vom vorbi putin despre oferta de canapele prin magazinul Tamos !

Primul lucru pe care il poti lua in considerare atunci cand iti doresti potrivirea  canapelei, a fotoliilor cu incaperea, este culoarea si textura pe care vrei sa mergi. Cu siguranta nu vei putea aduce o multime de tipuri de mobila in casa, sa le aranjezi, apoi sa le scoti afara si sa aduci altele si tot asa – in acest mod nu se va putea lua o decizie. Aici intra insa studierea foarte amanuntita, fara graba, a tipurilor de materiale in care sunt imbracate aceste canapele sau fotolii.  Astfel, vom intelege mai usor daca respectivele solutii se potrivesc.

In al doilea rand, ia in calcul si anumiti factori legati de culori. Gandeste-te unde vei vrea sa fie punctul central de interes a camerei – daca vei vrea ca fotoliile sau scaunele sa atraga atentia, s-ar putea sa te indrepti catre o nuanta indrazneata, stralucitoare. Daca vrei mai mult de atat, poti face ca intreg setul de canapele si scaune sa fie in aceasi culoare, in acelasi stil. Totusi acest lucru s-ar putea sa capteze toata atentia, nelasand loc pentru restul elementelor folosite in decoratiune. Poti alege o tema comuna ca una din culorile folosite in cele doua directii sa coincida – pentru a obtine o coeziune mai buna. Nu uita nicio clipa care este scopul pe care mobila sa o aiba in respectiva camera.

De asemenea, ia in calcul si urmatoarele aspecte importante:

– picioarele fotoliilor si cele intalnite la canapea

– picturile din incapere

– modul in care sunt decorati peretii

– perdelele

– podeaua, cat si covorul sau mocheta

– pernele

Daca nu stii exact de unde sa incepi cautarea, poti sa te bucuri de seturile complete de canapele si fotolii disponibile prin Tamos; ori poti sa iti alegi din categoriile de canapele fixe, extensibile,  coltare sau fotolii.

Pentru contact rapid puteti folosi datele urmatoare: Tamos – Mobila, canapele si saltele de vanzare – Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 0212 552 173

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *