mos craciun
Casa si gradina

De Mos Craciun

Distribuie mai departe

Pentru ca se apropie sarbatorile, doamna educatoare ne a dat o lista cu care sa ne pregatim. Regula de baza pentru a participa la petrecere si ca sa primim cadou de la Mos Craciun este sa fim cuminti si ascultatori.

mos craciunImpreuna cu mama i-am scris mosului ce vreau sa mi aduca si pentru ca am fost cuminte i-am facut si un desen cu multi ingerasi, brazi impodobiti, fulgi de nea, reni si bineinteles l-am desenat si pe el .

Pe lista doamna educatoare ne a scris tot ce ne trebuie ca sa-i organizam mosului cea mai frumoasa petrecere. Am plecat cu mama la cumparaturi de ornamente Craciun. Am intrat in cel mai mare magazin si am vazut o multime de decoratiuni pentru petrecerea de Craciun.

Din sutele de globuri si decoratiuni brad, am cumparat  zece globuri mici care se leaga intr un ciorchine, doua globuri de sticla pictate cu fulgi de zapada , si doua globuri sub forma unui  bec care aveau coarne ca ale renului.

Pe lista ni s au cerut douazeci de metri  de beteala. Am luat din fiecare culoare catre un metru de betea  de la cea mai stufoasa la cea mai fina si subtine iar bradul  va arata grozav. Nu lipsesc  ingerasii, care sunt din lemn si din plastic si sunt vopsiti in toate culorile. Cand ii voi spune mosului poezia, ii voi da o lumanare parfumata  care e imbracata intr o crenguta de brad si eu voi avea o coronita cu urechi de ren si sunt sigura ca voi primi un cadou.

In  clasa vom imbraca ramele geamurilor cu beteaua cumpara de noi, multe ghirlande , beculete , turturi  de la cei mai mici la cei mai mariiar bradul va fi impodobit cu toate globurile si ingerasii pe care o sa-i aducem. In varful bradului vom pune cea mai mare stea  argintie pe care mi a gasit o mama. Langa scaunul pe care va sta mosul  vom pune o cutie muzicala cu cantece de Craciun si drumul pe care il va face in clasa va fi presarat cu o multime de fulgi de zapada albi si argintii, fundite si bulgari de zapada facuti din hartie creponata.

Clasa ca a noastra nu va mai avea nimeni si Mos Craciun o sa fi incantat sa vada cum am impodobit clasa. Bradul nostrum este cel mai frumos, are o multime de globuri in toate culorile, cea mai bogata betea, multe ghirlande si cele mai stralucitoare luminite.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *