Casa si gradina

Franjurii, un must have al iernii in materie de decoratiuni

Distribuie mai departe

In versiune de budoir glamour sau etnic ultra sic, franjurii sunt cei care revin in forta in aceasta iarna in lumea minunata a designului interior. Prezenti pe perne, fotolii sau cosulete, sunt cei care te vor ajuta sa ia cele mai sic incaperi.

Cateva indicii au lasat sa se banuiasca faptul ca franjurii vor reveni in forta in noul sezon rece. Reaparitia stilului Art Deco, atmosfera de boudoir, omiprezenta catifelei sau a materialelor stralucitoare… reperate mai intai pe genti, rochii sau alte piese vestimentare, franjurii sunt cei care raspund dorintelor tale de a avea un interior glamour sic.

Franjurii, un detaliu sic prin excelenta. Franjurii au fost foart multa vreme ignorati sau nu au avut cea mai buna reputatie. Prea incarcati, prea demodati, prea sofisticati pentru cei cre sunt in cautare de minimalism…

Franjurii devin din ce in ce mai populari insa in lumea minunata a designului interior. Unele marci sau unii designeri au inceput sa se foloseasca din ce in ce mai mult de apartenenta franjurilor la stilul boudoir si ii amesteca cu marmura sic pe o masa sau cu cea mai nobila catifea pe un fotoliu.

Dar intr-un stil cu totul diferit, franjurii sunt cei care se impun intr-un decor boho sic pentru a veni cu un plus de relief pentru cosulete sau pentru pernele mult prea simple sau cuminti.

Franjurii se dezvaluie deci in aceasta iarna sub un unghi cu totul nou sau diferit, fiind capabili sa faca parte dintr-un interior foarte sic, trendy sau contemporan, fara sa exagereze insa.

In plus, pot sa puna cel mai bine in valoare unele obiecte mai simple sau chiar fanteziste, precum oglinzile sau lampile. Covoarele cu franjuri sau cuverturile vin si ele cu un plus de originalitate pentru casa ta.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *