interfoane
Casa si gradina

Interfoane – functii si avantaje pentru orice locuinta

Distribuie mai departe

interfoanePrezentarea unor interfoane, ca si parte a sistemelor de securitate si siguranta, a devenit astazi ceva obisnuit. Desigur, aceste dispozitive nu sunt potrivite oricarui tip de locuinta sau de spatiu comercial – spre exemplu apartamente care sunt deja conectate la un astfel de sistem, ori spatii ale unor afaceri unde astfel de interfoane nu sunt necesare. Insa in cazul caselor, a locuintelor rezidentiale, a duplexurilor, a blocurilor de apartamente, a unor birouri – acestea sunt binevenite. Pretul lor accesibil, usurinta in instalare sunt doar doua din atuurile care le recomanda. Posibilitatea de comunicare prin intermediul imaginilor video este inca un plus considerabil ( in cazul panourilor de videointerfon). Gaseste aici variate modele de interfoane, potrivite oricaror locuinte sau spatii.

Care sunt azi, cele mai importante trasaturi si caracteristici ale unor astfel de interfoane si ce inseamna fiecare din ele? Sunt intrebari justificate, ce ii privesc atat pe actualii posesori de astfel de sisteme, cat si pe cei care doresc sa faca in viitorul apropiat un astfel de upgrade. Intr-un sens larg, aceste dispozitive sunt destinate:

– pentru securitatea personala, a locuintei sau a afacerii
– pentru conectarea la automatizarea portilor/usilor
– pentru identificare video
– monitorizarea copiilor sau a diverselor camere
– distributia de muzica
– a raspunde de la distanta/a transmite mesaje.

De la solutii de baza de comunicare, de usa, pana la variante complet automatizate, aceste sisteme asigura un plus de siguranta si securitate atunci cand suntem confruntati cu apelanti nedoriti sau necunoscuti (persoane rau intentionate). Cu ajutorul tehnologiei de azi, aceste sisteme pot sa fie integrate in solutiile de securitate video sau de alarma, aducand o paleta considerabila de beneficii. Ce ofera insa, in mod concret, astfel de interfoane?

– acordarea accesului in incinta
– display electronic cu lista persoanelor/ familiilor din respectiva locatie (de 3,5” sau mai mare)
– functie de apelare extrem de facil de efectuat
– banda de comunicare la o calitate foarte buna
– posibilitatea de deschidere a usii de acces
– conectarea cu un anumit numar de camere video suplimentare
– comenzi auxiliare precum – luminarea casei scarii
– interconectarea cu un anumit numar de sisteme identice (in aceeasi cladire/locuinta).
– monitorizarea video prin camere performante, de unghi mare – cu infrarosu.
– operare fara problema indiferent de temperatura de afara
– personalizarea prin diferite culori sau montari.
– diferite praguri de volum audio
– setarea sunetului de apel, din mai multe variante
– semnalizarea usii ce nu a fost inchisa

Asadar, intr-un buget acceptabil se pot obtine oferte avantajoase ca sa ofere taota sau mare parte din functiile de mai sus – apelarea la un magazin de specialitate ce opereaza in domeniul solutiilor de securitate poate oferi cele mai potrivite solutii; afla acum mai multe despre oferta de interfoane prin Ordis – unde grija la detaliu este esentiala.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *