Casa si gradina

Paturi tapitate, eleganta sublima

Distribuie mai departe

Cand vine vorba de dormitor, obiectul central este si va ramane mereu patul. Iar desi confortul pe care acesta il ofera este primul punct la care ne uitam in momentul in care dorim sa achizitionam un pat nou, si aspectul acestuia este unul foarte important. Paturile de regula toate arata la fel, un cadru de lemn de o anumita culoare, simplu sau decorat. Insa o varianta mai speciala, cu un aspect si un impact vizual mai puternic, exista prin paturile tapitate. Aceasta varianta da nota unui dormitor elegant si sublim, paturile tapitate arata mult mai bine fata de varianta banala de lemn, si in plus sunt mult mai rezistente pe termen lung. Vezi aici mai multe modele de paturi tapitate, in magazinul online Tamos.ro.

Dormitorul tau este spatiul tau personal, intim, nu este un loc unde primesti invitati sau te distrezi cu prietenii, este camera ta, dar acest lucru nu inseamna ca aspectul ei poate sau ar trebui sa fie neglijat. Un pat tapitat poate da tonul camerei, iar pe langa aspect se si simte altfel, nu cand neaparat cand dormi, dar atingerea unui material tapitat este mult mai placuta decat atingerea unei bucati de lemn. Orice alte obiecte de mobilier ai alege, indiferent de tip, tot se vor potrivi cu patul tau tapitat, orice se potriveste cu el.
Indiferent de stilul sau tema pe care o ai pentru dormitorul tau, cu siguranta vei gasi diferite modele de paturi tapitate care sa se potriveasca cu ideea ta. Aceasta alegere, de a folosi un pat tapitat nu pare foarte importanta, insa pe termen lung vei vedea ca atmosfera pe care o creeaza, sentimentul pe care ti-l da cand intri in dormitor va fi unul cu totul diferit. Paturile tapitate nu se cojesc si se intretin mult mai usor. Daca doresti sa ai un dormitor sublim, elegant si practic, alege un pat tapitat, la Tamos.ro gasesti mai multe astfel de modele.

 

Tamos
Mobila, canapele si saltele de vanzare
Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO
Telefon: 021 255 6677

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *