Casa si gradina

Pisica ta e pretentioasa la mancare?

Distribuie mai departe

Chiar daca multi dintre noi nu ne-am dat seama de acest lucru, modul in care se simte in gura un anumit tip de hrana reprezinta pentru animale un factor aparte in alegerea dietei. Fiecare pisica interpreteaza aromele si textura unei mancari in functie de preferintele sale individuale. Pentru a veni asadar cu un raspuns la nevoile pisicilor pretentioase, a fost introdus pe piata produsul Royal Canin Exigent 10 kg – il gasesti aici. Aceasta mancare le ajuta pe felinele noastre sa savureze senzatiile cu doua tipuri de hrana – de forme, compozitii si texturi diferite – ce actioneaza impreuna in gura; pentru un raspuns nutritional complet, special pentru pisicile mofturoase.
royal canin exigent 10 kg

Chiar daca senzatia acestui tip de hrana, la masticatie, este ceva cu adevarat aparte, Royal Canin Exigent indeplineste toate criteriile pe care trebuie sa le respecte o mancare pentru pisici – are un gust placut, o aroma buna si substante nutritive echilibrate.
Daca e sa citim descrierea tehnica a acestui produs pentru pisici, observam ca fabricantul a ales urmatoarele ingrediente: porumb, carne dezhidratata de pasare, orez, proteina vegetala, grasimi animale, gluten de porumb, proteine animale hidrolizate, fibre vegetale, minerale, pulpa de sfecla, drojdii, ulei de soia, fosfat de sodiu, praf de ou, fructo-oligo-zaharide, boia de ardei, ulei de limba-mielului.
Trasaturile si avantajele acestui tip de mancare se pot rezuma asadar:

  • ajuta la mentinerea unei greutati optime a pisicii si a unui strat de blana frumos
  • un aport moderat de energie
  • miros atractiv, pentru pisici
  • ideal pentru pisicile sensibile la diverse arome sau la modul in care se simte mancarea in gura
  • recomandat pentru pisici de la 1 la 7 ani

Daca ai incercat pana acum tot ce ofera supermarket-urile sau clinicile veterinare, insa bolul pisicii tale pretentioase ramane la fel de plin, Royal Canin Exigent 10 kg e pachetul de care ai nevoie!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *