Casa si gradina

Placile terrazzo revin in trend

Distribuie mai departe

Daca cauti o optiune de suprafata care este mai calda decat marmura si mai interesanta decat placile ceramice, alegerea perfecta sunt placile de terrazzo.

Terrazzo a fost prin preajma mii de ani, calitatea frumoasa si texturala a placilor de terrazzo moderne le-a facut sa fie o alegere populara pentru a aduce interes in spatiile contemporane. Dreot unul dintre cele mai mari trenduri in home deco, placile de terrazzo au devenit alegerea preferata pentru pardoseala si acoperire in bai si in bucatarii.

Terrazzo este considerat unul dintre cele mai durabile materiale dar si cel mai ecologic. Este conceput tipic dintr-o mixtura de sticla reciclata si agregate naturale, precum marmura, granit si cuart, care asigura aspectul unic pestrit si este lipit de rasina sau o baza concreta. Dupa aceea este polisat sau sablat, in functie de finisajul dorit.

Este extrem de durabil si mai rezistent decat alte materiale de tigla, deci este ideal pentru pardoseala si pentru locuri cu trafic mare. Nu toate tipurile de terrazzo sunt facute la fel. Cele facute ieftin pot fi mai fragile si se pot decolora in timp.

Pe langa durabilitatea lor, placile de terrazzo sunt rezistente la apa si la caldura, sunt usor de taiat si de aceea este usor de lucrat cu ele. Suprafetele cu terrazzo sunt nesfarsite si potrivite pentru orice spatiu, de la cel traditional pana la contemporan, la fel si pentru exterior.

Fiecare piesa de terazzo este cu adevarat unica, in plus, vin in aproape orice culoare pe care ne-o putem imagina. Culorile sunt personalizate pot fi facute numeroase mixuri. Orice poate fi realizat, de la culorile deschise, vibrante pana la tonurile naturale, deci orice de la aspectul modern monocromatic pana la mosaicuri in design artistic.

Pentru ca placile de terrazzo sunt extrem de durabile, nu necesita prea mare intretinere si raman mereu la moda, reprezinta o investitie fantastica pentru care nu trebuie sa acoatem bani multi din buzunar.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *