Casa si gradina

Sfaturi pentru amenajarea unui living modern

Distribuie mai departe

Ce inseamna modern pentru voi? Poate ca aceasta este prima intrebare pe care trebuie sa v-o puneti in momentul in care v-ati hotarat ca vreti sa amenajati o camera, oricare ar fi aceasta, in stil modern. Daca va referiti la ceea ce este la moda in acest moment, atunci trebuie sa va ganditi la culori pastelate, poate chiar o combinatie intre un perete mai inchis la culoare si mobilier alb sau de culoare foarte deschisa. Insa mai multe exemple de acest gen aveti mai jos, unde incercam sa dam sfaturi de amenajare pentru un living modern.

amenajare living modern

  1. In primul rand trebuie sa va ganditi ca ceea ce inseamna vitrina mare si voluminoasa in care sa ai loc pentru toate bibelourile puse pe mileuri, nu mai este de mult la moda. Acum mobilierul din living este foarte simplu si util.

  2. Bibelourile nu se mai poarta si in locul lor au aparut obiectele de decor mult mai simple si mai putin lucioase. Binenteles, sunt mult mai putine. Nu trebuie sa acopere fiecare centimetru patrat de mobila.

  3. Se pune accent pe simplitate si pe geometrie. Corpurile de mobilier, desi asimetrice, sunt foarte clar definite de forme geometrice si au intotdeauna un loc special si suficient de mare pentru televizor.

  4. Se tine cont foarte mult de asortarea culorilor si de contraste pastelate, nu foarte puternice, pentru ca pot fi obositoare.

  5. Se pune accent pe spatiul de stat, adica pe canapea si fotolii suficient de mari pentru toti musafirii si membrii familiei. Materialul acestora va fi unul foarte moale si in niciun caz piele. Masa de cafea din centrul acestora este, de asemenea, foarte simpla. S-a dus vremea meselor de lemn masiv.

Asa ca data viitoare cand va ganditi sa amenajati livingul intr-un stil modern ganditi-va la aceste aspecte si la cum puteti sa le puneti in practica. Rezultatul va fi un decor foarte frumos de care veti fi cu totii multumiti.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *