daunatori-dezinsectie
Casa si gradina

Tipurile de operatiuni efectuate de societatile de dezinsectie (Advertorial)

Distribuie mai departe

daunatori-dezinsectie
Principalii daunatori

Sezonul cald accentueaza, fara indoiala, dezvoltarea insectelor si a daunatorilor de orice tip, atat in spatii interioare, cat si exterioare. Foarte adesea, oricat de mult am incerca noi insine, ca si proprietari, sa inlaturam acesti mici locatari nedoriti, observam ca esuam. Folosirea unor metode improvizate sau a unor substante nepotrivite ne face adesea sa cheltuim fara niciun efect nu doar bani si resurse, ci si o buna cantitate de timp, riscand chiar sa inrautatim situatia sau sa ne punem sanatatea in pericol. Pentru a inlatura acesti daunatori, e recomandat sa apelam la specialisiti, precum Vulpea Ucigasa – firma dezinsectie Bucuresti.

Care sunt principalele atuuri in a apela la serviciile oferite de firma de dezinsectie Vulpea Ucigasa?

– te bucuri de o garantie de 60 de zile pentru interventiile de acest tip

– scapi repede si fara efort de insectele nedorite

– substantele toxice nu sunt folosite pentru aceste operatiuni; astfel, atat membrii familiei, cat si animalele de casa sunt in siguranta deplina

– vecinii (colocatarii) nu sunt deranjati de aceste interventii (ele au loc fara a se crea mizerie sau zgomot)

In site sunt prezentate o serie de oferte speciale in acest segment, in special acum pentru perioada de vara – ele sunt insotite de preturile aferente si detalii legate de durata lucrarilor, garantie si conditii:

promotie la dezinsectie scara de bloc

– oferta promotionala la dezinsectie apartament gandaci

Pentru alte situatii, fie ca e vorba de clienti persoane fizice sau persoane juridice, se poate folosi calculatorul de preturi. Aici trebuie selectata exact problema cu care ne confruntam:

– tipul serviciului: rezidential/ business

– tipul locuintei (in primul caz – locuinte personale): garsoniera, apartament, casa interior, casa curte sau asociatie de proprietari

– problemele avute: virusi, bacterii, agenti patogeni; furnici; gandaci; paianjeni; tantari; capuse; muste; purici; plosnite.

– tipul interventiei (in cel de-al doilea caz – firme): contract DDD (deratizare, dezinsectie si dezinfectie), interventie insecte/rozatoare/focare de infectie

– suprafata: exprimata in metri patrati

Nu in ultimul rand, exista si posibilitatea de a cere o oferta personalizata, prin completarea si trimiterea unui formular simplu, in care trebuie sa indicam problema principala si detalii legate de interventia respectiva – suprafata, locatie, etc.

Alege acum ca aceasta perioada de vara sa fie lipsita de neplaceri de acest tip, optand pentru serviciile de incredere de deratizare si dezinsectie marca Vulpea Ucigasa! Portofoliul de clienti, recomandarile si testimonialele acestora sunt motive suficiente pentru a convinge chiar si pe cei mai sceptici dintre locuitorii orasului Bucuresti. Aparatura si materialele folosite, substantele utilizate, certificarile si autorizarile adauga de asemenea valoare acestor investitii. Pune siguranta, sanatatea si starea de bine a familiei tale sau a angajatilor tai pe primul loc si investeste acum in solutiile de deratizare si dezinsectie prin firma Rovent Invest SRL!

 

Rovent Invest SRL

Strada Rădiței Nr. 21,

Bucuresti, Sector 5, 051801,

Romania,

tel: 0745 417 550

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *