Casa si gradina

Totul despre semineele de granit

Distribuie mai departe

Placarile de granit din jurul semineelor – etape

Exista un sezon mai potrivit in care sa ne bucuram de caldura si confortul caminului nostru decat in anotimpul de iarna?  Tocmai de aceea, alegem sa investim energie, materiale si resurse considerabile pentru a ne construi sau a ne decora incaperile casei intr-un mod care sa ne ofere aceste conditii optime.  Daca e sa mergem mai departe, vom observa ca foarte multi dintre romani au inceput sa adopte stilul semineelor – acestea sunt acum instalate nu doar pentru cabane, vile, ci pentru aproape orice tip de casa, de locuinta. Fara a ne referi la modul tehnic de constructie a acestor importante parti ce dau nu doar caldura, ci si un altfel de aer caselor noastre, putem  sa aducem in discutie frumusetea oferita de kiturile de granit pentru semineu (decoratiunile ce inconjoara  aceste elemente). Pana la urma, vom vedea ca a realiza un design interior aparte, in zona semineului, nu e atat de dificil precum pare, prin intermediul  Fabi Satu Mare – producator de placi de granit, marmura si onix.

Care vor fi deci pasii necesari pentru instalarea unor astfel de seminee de granit – caci acestea sunt subiectul principal in acest articol:

– Gasirea unei culori potrivite sau a mai multor nuante optime. Rasfoirea unor fotografii, gasirea sursei de inspiratie in portofoliul online pare a fi inceputul perfect. De asemenea, putem sa apelam la un specialist pentru a ne raspunde la intrebari sau nedumeriri. In principal se aleg variante negre, colonial gold, multicolor, madurai gold, ivory cream, rosewood, saphire blue, river gold, titanium, tropical green, vyara gold, tanbrown, paradiso, kashmirgold.

– Stabilirea marimii placilor de granit. De obicei se ofera doua, trei sau mai multe variante standard, ce se pot potrivi pentru aproape orice semineu. Toate accesoriile pot de asemenea fi cumparate fara dificultati.

– Instalarea placarilor respective. Se pot urma fie anumite specificatii tehnice, insa se recomanda apelarea la specialisti. Deseori serviciul de montaj profesionist este inclus in lista serviciilor asigurate de producator.

Alegerea acestei roci mai e intarita si de urmatorul fapt: granitul are o reputatie aparte, datorita abilitatii sale de a rezista cu usurinta temperaturile extrem de ridicate, cat si celor scazute. In plus, nu va necesita o cantitate mare de efort pentru intretinere, facand fata atat diverselor pete sau zgarieturi.

Datorita instalarii sale in zona semineului, granitul va atrage atentia oaspetilor inspre respectiva zona. Hotaraste-te deci acum sa inlocuiesti clasicele caramizi, placari cu placi decorative artificiale si indreapta-te catre paleta vasta de culori a placarilor cu granit natural – vezi aici astfel de solutii si cere acum o oferta personalizata de pret !

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *