Cu un pas mai aproape de un vis implinit – afla mai multe despre transplantul de par, aici
3 mins read

Cu un pas mai aproape de un vis implinit – afla mai multe despre transplantul de par, aici

Pentru o vreme te-ai multumit cu aspectul tau actual, cu lipsa parului. Mai apoi, ai incercat sa cauti solutii in ceea ce priveste ascunderea acestei probleme. Dupa care ti-ai dat seama ca nimic nu poate compensa cu lipsa podoabei capilare. Ai revenit la ideea ca ai nevoie de o solutie. Iar aceasta poate fi chiar interventia de transplant de par.

Atat barbatii, cat si femeile care sufera de alopecie, experimenteaza mai mult decat lipsa parului. Se simt frustrati si atipici in randul celorlati din societate – inevitabil toate privirile sunt atrase aspectul parului tau sau mai bine spus de lipsa acestuia. Problema este cu atat mai mare, cu cat nu au lipsa totala a parului.

Barbatii pot incerca parul ras complet, insa nici acest lucru nu ii poate multumi. Solutia? Afla despre transplant de par, metoda salvatoare!

De ce sa recurgi la interventia chirurgicala si sa uiti de metode banale, cum ar fi peruca?

Pe multi dintre noi, ideea de a purta o peruca ne duce cu gandul la cazuri severe ale celor care au boli grave. Se observa instant diferenta de par, ca nu este cel natural. Insa, desigur, este o solutie de moment. Cand ai decis ca nu mai doresti sa porti o masca efectiv, decizi sa te informezi mai mult despre ce presupune interventia de implant de par.

Drfelixhairimplant.ro este pagina oficiala a unei clinici de profil. Este in capitala, dar aici vin nu doar pacienti din tara, ci din toata lumea. Este usor sa recunosti rapid reputatia medicilor din echipa. Ai si portofoliu, cu evolutia celor care au trecut prin astfel de interventii, dar si marturii ale pacientilor. In plus, in lista celor care au apelat la astfel de servicii se numara si persoanele publice.

De ce sa recurgi la intreventia chirurgicala? Pentru ca este singura cale care remediaza permanent problema. Mai mult decat atat, procedura pe care se bazeaza echipa medicala din cadrul clinicii amintite este una moderna si speciala. Aceasta nu presupune taiere de scalp si metode invazive de recoltare. Intreaga procedura se realizeaza manual, fir cu fir. Asta inseamna ca pacientul se va recupera destul de repede, pe scalp nu ii raman cicatrici, sangereaza putin, iar ulterior, dupa ce parul incepe sa creasca, se va bucura de un efect natural.

Cat te costa aceasta interventie?

Depinde de cat de extinse sunt portiunile unde ai nevoie de implant de par, depinde de calitatea firelor de par ce se pot recolta – tot de la pacient, dar sunt si cazuri rare ce au fost rezolvate in cadrul acestei clinici, cand recoltarea a avut loc de la un pacient compatibil.

Costul poate fi unul estimat, dupa ce ai prima intrevedere cu medicul specialist. Poti solicita un consult, daca nu esti din proximitate intrevederea poate fi si online. Detalii in acest sens sunt si in pagina oficiala a clinicii. Programeaza-te si iata, ai facut si primul pas spre indeplinirea unui vis.

Contact:

sector 1, București

+40 720.254.368

client@drfelix.ro