Comunicate de presa Cosmetice

Oferte extraordinare la produse de machiaj in magazinul e.l.f.

Distribuie mai departe

4-produse-cadou85.jpg

Sunt o multime de produse de machiaj pe care multe ne-am dori sa le avem, dar nu intotdeauna este usor sa ne rezervam fonduri pentru toate, asa ca le achizitionam doar pe cele de care avem nevoie urgenta. Fiecare stie care sunt produsele care ii lipsesc din trusa de machiaj sau care sunt cele pe cale sa se termine.

 

Suntem obisnuite sa ne refacem stocurile doar atunci cand nu mai avem incotro. Pana la urma, depinde de fiecare cum isi programeaza cumparaturile. Insa sunt momente in care trebuie sa profitam si sa ne comandam produse de machiaj de care avem nevoie din timp sau poate ca nimerim chiar intr-un astfel de moment.

 

Cu siguranta ati citit banner-ul de mai sus si ati inteles ca acum este momentul sa va faceti comanda de produse cosmetice, pentru ca va puteti bucura de o oferta cu totul speciala. Doar azi, adica 8 si 9 aprilie, la orice comanda de minim 42 de lei din magazinul e.l.f. primiti un kit de machiaj in valoare de 32 de lei CADOU! Patru produse extraordinare pornesc spre tine gratuit, odata cu comanda ta.

 

Setul pe care il primesti cadou cuprinde un primer pentru ochi, un mascara negru, un creion dermatograf negru si o paleta de farduri cu 6 nuante. Practic, tot ce ai nevoie pentru un machiaj complet al ochilor. Asa ca tu poti sa te concentrezi pe alte produse de care ai nevoie pentru machiajul fetei, al buzelor sau pentru manichiura si pedichiura.

 

Produsele e.l.f. sunt aduse in Romania de curand direct de producatorul lor, o companie orientata spre un nivel calitativ ridicat si accesibilitate pentru toata lumea. Produsele de machiaj sunt consumabile, fapt pentru care ele trebuie sa aiba preturi mici. Asa se intampla in magazinul EyesLipsFace.com.ro, unde orice femeie poate sa isi cumpere produsele de care are nevoie la preturi foarte avantajoase. Profitati si de oferta actuala si stati cu ochii pe o multime de alte oferte care urmeaza in continuare!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *