Vila Evergreen zapada, cazare Predal, patru stele, za
Comunicate de presa Turism

Vila Evergreen Predeal – comunicat lansare

Distribuie mai departe

Noua versiune de website a Vilei Evergreen Predeal – vilaevergreen.ro – comunicat de presa.

Vila Evergreen zapada, cazare Predal, patru stele, za
Vila Evergreen Predeal, cazare la patru stele

 

Pentru a ajuta cat mai mult turistii interesati de Cazare Predeal in vila de patru stele, noua versiune a site-ului s-a adaptat la tehnologia oferita de anul 2013.

In sectiunea Mancare Predeal s-au dezvoltat informatiile privind facilitatile oferite de Restaurantul si Terasa de Vara a vilei, zone publice, accesibile tuturor turistilor din statiunea montana Predeal.

Mai putin cunoscute, cu aceasta ocazie in Galeria Foto – Video au fost publicate imagini de la nunti, botezuri, zile de nastere, actiuni de teambuilding si alte evenimente care au fost organisate la munte. Mai multe informatii se regasesc in zona Organizari Evenimente.

Data fiind evolutia tehnologiei, in pagina de Contact, acum turistii regasesc inclusiv coordonatele GPS, pentru o orientare mai usoara in trafic, vila fiind localizata pe drumul spre Cabana Trei Brazi.

In sectiunea Rezervare Predeal acum turistii isi pot planifica din cateva apasari de buton vacanta dorita sau weekendul cu familia la munte. Rezervarile se fac in cateva minute, turistii avand inclusiv posibilitatea de a urmari inainte imagini live din curtea vilei, mutumita celor trei camere web Predeal.

In zona Oferte Speciale, persoanele iubitoare de munte pot urmari pachetele de turism promotionale, reduceri de preturi fiind disponibile in orice sezon.

Informatiile turistice au fost structurate in doua mari categorii: Informatii despre Vila si Informatii despre zona turistica Brasov-Predeal  – Valea Prahovei. Asfel, acum turistii se pot informa despre partiile de schi, instructori de ski, tarife, zone de vizitat in apropiede de Vila Evergreen.

Au colaborat firmele:

Site-ul a fost dezvoltat utilizand KuBu Commerce, platforma profesionala pentru magazine si site-uri online pentru vanzare online de produse si distributie sau pentru rezervari in domeniul turismului. Aceasta platforma va ofera posibilitatea sa va dezvoltati o afacere de succes la preturi minime.

SEO Extend Serv – promovare online. Incepand cu studiul cuvintelor cheie, analiza functionalitati site, specificatiile SEO pentru programare, optimizare website onpage si offpage.

Despre SEO Extend Serv www.seoextendserv.ro
Firma specializata pe servicii seo Romania, cu o experienta anterioara de 5 ani, firma a fost infiintata din anul 2010. Societatea ofera servicii de promovare/optimizare in motoarele de cautare, alaturi de servicii de mentenanta.

Despre Kubu Commerce – Kubu.ro
Solutie avansata pentru realizare magazine online, retail si distributie cu 16 ani experienta internet si prezenta online, cu un impresionant portofoliu de magazine online realizate.

Despre Vila Evergreen Predeal

Unitate de cazare la munte calasificata la patru stele, avand ca public tinta familiile cu copii, Vila Evergreen Predeal se adreseaza atat oaspetilor care doresc sa petreaca un weekend sau o vacanta la munte, cat si firmelor care doresc sa organizize team building-uri, training-uri, intalniri sau sedinte de 20-30 persoane, oferind pe langa cazare la munte, restauratie si servicii turistice de entertainment.

Contact Vila: Strada 3 Brazi, nr. 28, Predeal, judetul Brasov, Romania; E-mail: office@vilaevergreen.ro, Telefon: 0721 23 62 93, 0368 430 204

Coordonate gps:  N 45 30.547 – E 025 33.959

 

 

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *