Cumparaturi

Alegerea inelului de logodna, piatra de incercare pentru orice barbat

Distribuie mai departe

inel de logodnaSunt o multime de inele de logodna aur alb sau galben in magazinele de bijuterii, asa incat este dificil pentru un barbat ca sa il aleaga pe acela potrivit, unic, pentru iubita lui.

Dupa cum stii, cel mai clasic inel de logodna are un diamant in centru sau un safir, pietre pretioase ce vor ramane mereu la moda.

Poate ca te intrebi de ce aceste doua pietre si nu altele, precum ametistul, citrinul, opalul, pietre naturale mult mai ieftine, dar, frumoase si ele in egala masura.

Explica rezida in faptul ca un diamant are rangul 10 din punctul de vedere al duritatii, iar safirul 9 (conform scarii Mohs).

Evident, exista in magazinele de profil si modele spectaculoase de inele de logodna aur galben,  ce sunt innobilate cu unul sau mai multe diamante stralucitoare si pot face fericite femeile ce le vor primi, totusi, pentru aceia ce nu dispun de o suma prea mare de bani, un inel de aur galben cu safir este o alegere la fel de buna.

In tendinte, acum este ca sa cumperi un inel din aur alb sau de platina pentru logodna, pretul acestor metale fiind si el diferit, tot dupa duritate.

Mai exact, platina este mai scumpa cu 50% comparativ cu aurul alb, de aceea, in raport de bugetul de care dispui, poti alege pentru iubita ta un inel de logodna aur alb sau de platina cu diamant ori safir.

Inelele de logodna din aur galben se pare ca nu mai sunt chiar asa de mult la moda, insa ar trebui sa faci ceva investigatii prealabile si chiar sa o intrebi pe aleasa inimii ce metal pretios prefera in materie de bijuterii, pentru a nu avea surprize neplacute dupa aceea.

Daca ai analizat cat de cat oferta de inele de logodna si ai ales deja metalul pretios si piatra potrivita, partea cea mai grea acum urmeaza. Ce model sa aiba bijuteria respectiva?

Solitaire, trei pietre sau o centura de pietre pretioase?

Observa cu atentie bijuteriile pe care le poarta si o sa gasesti raspunsurile potrivite la aceste intrebari.

Alege inelul potrivit dupa stilul ei: mai simplu sau mai sofisticat.

In plus, fii atent si la montura: cele cu o piatra mai inalta, desi arata foarte bine, pot sa fie incomod de purtat, o logodnica foarte activa riscand ca sa il tot agate de haine si obiectele din jur in cursul zilei. Iar tu ii oferi inelul de logodna pentru a-l purta permanent, nu doar din cand in cand, la ocazii speciale, nu-i asa?

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *