Cumparaturi Pentru copii

Altfel de cumparaturi online

Distribuie mai departe

Eram liber si neavand ce face, am deschis calculatorul si am inceput sa navighez pe internet. Si cum se apropia ziua nepotului meu, m-am gandit sa-i fac o surpriza. Pasiunea mea de cand eram copil era karturile si m-am gandit ca ar putea fi si a lui. Tot navigand pe internet, am dat peste site-ul de karturi cu pedale www.karturi-berg.ro, un site care avea game variate de karturi.

Pentru toate varstele chiar si pentru adulti. Unul care mi se parea foarte frumos era tipul de kart Berg Ferrari 150 Italia, care se potrivea de minune si nepotelului meu. Mie imi plac foarte mult masinile construite de catre Ferrari. Nu am stat prea mult pe ganduri si am deschis, din acest site, prezentarea kartului cu pedale Berg Ferrari 150 Italia. Deschizand prezentarea, am observat ca si nepotelul meu intrunea toate conditiile necesare pentru a-l avea: ajungea foarte bine la pedale fiind inalt si avea si varsta necesara, de 6 ani.

Kart BERG Safari Uitandu-ma bine pe acea prezentare am observat ca mai avea unele caracteristici demne de luat in seama: era spatios, nu era nevoie sa pedaleze continuu ci pedalele puteau ramane nemiscate in timp ce kartul inca se misca, era stabil pe orice tip de teren, deci putea sa-l ia cu el si la tara cand mergeam la bunici si nu in ultimul rand avea volanul rabatabil exact ca o masina adevarata de curse. Apoi am deschis prezentarea video si am vazut cam ce ar putea face un copil, ca de varsta nepotului meu intr-un asemenea kart.

M-a impresionat foarte mult acest kart, Berg Ferrari 150 italia de la Berg. Ca orice om interesat de un produs, m-am uitat si la pret. Am observat ca este o reducere considerabila, ceea ce este un lucru important si foarte bun pentru achizitionarea lui. Cred ca o sa fac un efort si o sa i-o cumpar. Comanda o voi da tot pe internet, de pe acest site.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *