Cadouri

5 Cadouri dulci, dar practice, de Dragobete, pentru persoana speciala

Distribuie mai departe

Nu exista nimic similar cu faza de luna de miere a unei noi relatii, cand fluturii in stomac sunt omniprezenti ori de cate ori persoana ta draga este alaturi. Dar presiunea de a gasi un cadou de Dragobete poate intrerupe fericirea dulce a unei relatii aflate la inceput. Nici relatiile mai vechi nu sunt scutite de aceasta problema. Cu toate acestea, un cadou bine ales de Dragobete ar putea fi doar lucrul ideal de a reinvia o relatie obosita sau de a consolida una noua.

Mai jos, 5 idei de cadouri de Dragobete fara riscuri. De la ghizii orasului pana la puzzle-uri, aceste cadouri vă vor aduce mai aproape.

Piecework Meta Puzzle Jigsaw Puzzle
Un puzzle placut din punct de vedere estetic reprezinta mai multe cadouri intr-unul singur. Va incurajeaza sa petreceti timp de calitate impreuna in timp ce asamblati puzzle-ul (poate impreuna cu o sticla de vin). Si odata finalizata, este o piesa plina de arta pe care o puteti admira impreuna.

Husa pentru carduri din piele Balenciaga Paisley
Aceasta carcasa de carte este o modalitate frumoasa pentru partenerul tau de a depozita bilete la teatru sau la un eveniment sportiv.

Tory Burch Oiseau Pitcher
Imbunatateste-ti buchetul mediu de flori in aceasta zi plina de Dragoste, prezentandu-ti florile proaspete sau frondescenata intr-o vaza care va completa decorul important al casei.

Ghid de oras Phaidon Wallpaper: New York
Ofera un ghid de calatorie frumos pentru propriul tau oras si apoi fa un plan pentru a merge in cateva locuri in care nu ati fost niciodata impreuna. Sau daca va simtiti aventuros, alegeti un ghid catre un nou oras pe care il veti vizita impreuna.

Lumanare Alyssa Mysoor Happy Boyfriend
Cauti sa-l faci oficial in aceasta zi de Indragostiti? Foloseste o lumanare cu miros al iubitului, pentru a arunca o aluzie chiar inainte de a vorbi.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *