Cadouri

Cadouri pentru femei din zodia Leu

Distribuie mai departe

Asa cum bine stiti, femeile sunt cele care tin cont de astre si, respectiv, de zodiac. Asa ca trebuie sa tinem cont si noi, cei care le facem cadouri pentru femei. Conform astrelor, femeile din zodii diferite, au nevoi si dorinte diferite, asa ca trebuie sa le facem cadouri diferite. Oferindu-le ceea ce isi doresc, vom parea ca le citim gandurile si cadourile vor fi foarte apreciate. Si nu dorim altceva din partea femeilor decat sa ne onoreze cu incatarea, zambetul si buna dispozitie aferente unui cadou nimerit.

Pentru azi, ne limitam la a cunoaste femeia Leu si la a descoperi care sunt slabiciunile ei, dorintele ei si gusturile ei. Repet, trebuie sa para ca le-am citit gandurile. Informatiile care urmeaza, corelate cu faptele concrete pe care le stim noi despre ele si despre viata lor personala, ne vor ajuta sa alegem cadoul perfect.

Cel mai important la femeia leu este ca ii plac lucrurile de valoare si de calitate. Leoaica stie sa se aprecieze si este extrem de pretentioasa, asa ca nu aveti voie sa va zgarciti si trebuie sa aveti mult bun gust. Ea iubeste sa primeasca bijuterii de aur si parfumuri de firma, asa ca ai ajuns pe un teritoriu unde este usor. Fie o duci sa si le aleaga singura, pentru ca supriza va fi cu atat mai mare cu cat se va vedea in posibilitatea de a isi alege ceea ce ii place, fara rezerve, fie trebuie sa o cunosti foarte bine, sa ii cunosti gusturile, ca sa poti sa ghicesti daca ii va placea ceea ce primeste.

Tot din categoria cadourilor de lux fac parte si sticlele scumpe de sampanie in editie limitata si delicatesurile din ciocolata sau alte bunatati pe care sa le guste alaturi de noi, cei care ne agitam atat de mult pentru acest cadou. Insa nu este totul in van, pentru ca fiecare efort ne este apreciat. Leoaicele simt cand noi ne agitam pentru ele si apreciaza ceea ce am facut cu atat mai mult.

Iar cand vine vorba despre obiecte de decor pentru casa, trebuie sa tinem cont ca este atrasa de lucrurile care stralucesc si care emana lumina sau le duce cu gandul la lumina. Asa ca avem de ales dintre obiecte din sticla sau cristal, corpuri de iluminat, chiar si lumanari in suporturi speciale, care sa le puna in valoare, cat mai multe oglinzi sau care ii reflecta imaginea, in alte cuvinte, ceva stralucitor, insa de bun gust.

Toate acestea le gasim in magazinul specializat in cadouri Borealy, asa ca nu trebuie sa ne facem griji decat de unde va primi ea aceste cadouri, pentru ca ii plac cinele elegante.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *