Cadouri

Cadourile funny – cele mai bune surprize pentru mine

Distribuie mai departe

gifts-for-new-moms.jpg

 

Vi s-a intamplat de multe ori sa primiti tot felul de cadouri de care nu aveti nevoie, sau care chiar nu va plac? Sunt convinsa ca toata lumea a patit asta cel putin o data. Si in acele momente incerci sa afisezi ca iti place, ca sa nu jignesti acea persoana. E absolut normal sa primesti din cand in cand astfel de cadouri, deoarece o multime de persoane ne fac atentii si nu cu totii ne cunosc cu adevarat.

Insa anul acesta de ziua mea am primit doar cadouri aiurea: cani, lumanari, o bluza pe gat, lenjerie de corp care ma strange si…un set de cosmetice care expira intr-o luna. A trebuit sa schitez multe zambete si cred ca am suparat cativa prieteni si membri ai familiei. Chiar nu am vrut sa le arat ca nu imi place cadoul respectiv, dar probabil m-a tradat o grimasa, o expresie scapata.

Asa am ajuns eu la concluzia ca cele mai bune cadouri pentru mine sunt cadourile funny. Acestea ma bucura si ma binedispun si chiar daca nu sunt extrem de folositoare, macar ma fac fericita. Spre exemplu, uita-te in aceasta colectie de cadouri funny – nu ti se par amuzante paharele acelea cu nas? Sau ce zici de mini setul de pahare pentru cocktail? De articolele Mr. P Propaganda sa nu mai vorbesc…sunt foarte haioase!

Acestea sunt cadourile care conteaza…pentru ca acestea binedispun primitorul si multumesc pe oricine. Gandeste-te, tu cum reactionezi cand primesti un cadou funny? Automat zambesti!

De o vreme ofer doar cadouri amuzante celor dragi si sper ca o sa-mi intoarca favorul de ziua mea sau de alte ocazii. In loc de bluza pe gat sper ca de data aceasta sa primesc ceva mai inspirat macar.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *