Bijuterii Cadouri

Tendinte pentru inele

Distribuie mai departe

Alegerea accesoriilor este la fel de importanta ca si alegerea hainelor potrivite. Tendintele sunt schimbatoare si in cazul accesoriilor, astfel trebuie sa alegeti atent, ca sa aveti tinute la moda si reusite.

In ceea ce priveste accesoriile, bijuteriile sunt cele mai adorate de catre femei. Bijuteriile atrag atentia si evidentieaza chiar si cele mai simple piese vestimentare. Inelele sunt preferatele femeilor, deoarece impodobesc mana si capteaza atentia, mai ales cele stralucitoare. Pentru acest an, sunt propuse inelele supradimensionate, care atrag repede atentia si care pot fi purtate si singure, adica fara alte bijuterii. Aceste inele evidentieaza chiar si cea mai simpla tinuta, datorita dimensiunii si formelor interesante. Cele mai cautate modele sunt inelele cu pietre colorate sau cu materiale textile, care le ofera un aer vintage. Puteti sa va alegeti inelele in functie de:

  • marime
  • stil
  • ocazie
  • material

Daca pana acum doamnele aleaga sa poarte mai ales inele din materiale pretioase, acum sunt la mare cautare cele din metal, lemn sau plastic. Cu aceste inele puteti sa va exprimati cu adevarat personalitatea si stilul.

Inele elegante pentru toate buzunarele

Chiar daca sunt in voga inelele din materiale nepretioase, tinutele elegante au nevoie de accesorii adecvate. Daca doriti sa aveti un inel pretios dar la preturi mai avantajoase, optati pentru un inel placat cu aur. Aceste inele stralucitoare completeaza perfect si cea mai eleganta tinuta. Sunt disponibile inele placat cu aur, simple dar si cu pietre sau perle. Pe langa petreceri stilate, le puteti purta si la locul de munca. Daca aveti grija corespunzator de aceste inele, isi vor pastra stralucirea pentru un timp indelungat si o sa arate ca noi.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *