Carti

3 carti noi de fictiune si fantezie pentru luna februarie

Distribuie mai departe

Sfarsitul lunii ianuarie a adus temperaturi reci si un nou strat de zapada, care a fost fundalul perfect pentru cartea pe care am citit-o in ultimul timp: romanul lui Waubgeshig Rice, Moon of the Crusted Snow, un roman post-apocaliptic intrigant, setat in Nord Canada. Rice, membru al natiunii Wasauksing, il urmareste pe Evan Whitesky, care trebuie sa aiba grija de tanar de a sa familie si sa-si ajute comunitatea sa ramana impreuna, deoarece o apasare masiva reduce puterea in toata America de Nord.

Este un roman potrivit pentru temperatura, Rice il foloseste pentru a examina fragilitatea civilizatiei si modul in care societatea dependenta a devenit infrastructura.

Vremea rece nu pare sa plece nicaieri in curand, iar luna februarie aduce o multime de carti noi pentru a chema in timp ce asteptam, vremea mai calda.

INITIAT DE JAMES CAMBIAS
Intr-o cautare de raspunsuri dupa ce familia sa este ucisa intr-un atac de demoni, Sam Arquero intalneste un batran care il introduce intr-un ordin magic stravechi, cunoscut sub numele de Apkallu. Daca vrea raspunsuri, trebuie sa li se alature. Dar ordinul are reguli si traditii stricte si ar putea fi responsabili pentru moartea celor dragi.

Cry Pilot DE JOEL DANE
Cry Pilot, romanul de debut al lui Joel Dane, este stabilit in viitorul indepartat, unde oamenii lupta pentru locuri in armata. Maseo Kaytu este voluntar pentru a fi un „pilot de planes”, cineva care calareste pe drone. In ciclul de ardere, dupa ce a luptat intr-un razboi intens, i s-a dat o noua misiune: localizarea „punctului de depunere” a inamicului lor si distrugerea acestuia – urmatorul pas intr-o lupta pe care Pamantul este in pericol de a se pierde.

PICARD: The Last Best Hope
CBS All Access a lansat noua sa serie Picard Star Trek in urma cu doar cateva zile si, pentru a comemora ocazia, lanseaza un roman de legatura care stabileste evenimentele seriei, scrisa de Una McCormack. Romanul va oferi unele elemente de fundal pentru unele dintre cele mai noi personaje ale emisiunii.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *