Carti

Esti pasionat de ebook-uri?

Distribuie mai departe

Daca esti pasionat de carti si esti una dintre persoanele pe care nu prea le vedem fara o carte in imediata apropiere, dar sunt dornice din diferite motive sa isi cumpere un e-book, atunci citeste mai departe. Modelele de azi au facut un drum lung, au avansat atat de mult incat daca nu iti doresti sa ai unul iti poti refuza o experienta excelenta.

Multi sunt cei care rezista noilor tehnologii dar sunt si cativa care spun ca modul vechi este cel mai bun, iar asta este in regula daca functioneaza, dar pentru cei care accepta idei noi aceasta perioada nestatornica poate fi eliberatoare.

Iata drept exemplu o industrie care a acceptat noua tehnologie si ideile innovatoare, industria jocurilor de noroc. Pe vremuri a fost perceputa ca ceva despre ce nu vorbim, ceva ce a fost putin dubios, economia acum se bucura de milioane din taxele castigate din jocurile de noroc online.
Deci nu este atat de rau sa incerci lucruri noi si daca in sfarsit esti gata sa faci aceasta schimbare si sa iti cumperi primul tau e-book, o sa iti faca o reala placere. Modelele din ziua de azi sunt usoare si la indemana sa le pui in geanta sau in buzunar si poti depozita foarte multe carti pe un singur dispozitiv ce este interesant vizual.

Cel mai popular e-Reader in 2019 este Kindle Paperwhite si este un motiv bun pentru asta. Comparat cu modelul de baza Paperwhite are lumina ajustibila built-in care ne ajuta sa citim mai usor in intuneric. Cu o baterie de lunga durata si un ecran de 6 inch, fara stralucire, acest model este perfect sa il avem cu noi intr-o calatorie. Paperwhite are o rezolutie excelenta, care ne lasa sa avem o experienta de citire mai clara.
Singura parte negativa a lui Kindle Paperwhite este ca vine fara incarcator, dar incarcatorul unui telefon obisnuit este perfect si pentru Paperwhite, deci de fapt nu este necesar sa mai cumparam unul in plus.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *