Cumparaturi

Cele mai bune idei de cadouri unisex

Distribuie mai departe

Multe site-uri si magazine de cadouri ce comercializeaza cadouri pentru femei si barbati fac eforturi sustinute sa imparta sectiunile in cadouri pentru el si cadouri pentru ea. Se pune mult accent pe ce este potrivit drept cadou pentru o femeie si ce este potrivit drept cadou pentru un barbat si adesea distinctia este clara, cu bijuterii, lenjerie si obiecte de decoratiuni pentru femei si ceasuri, obiecte si acesorii sport pentru barbati.

Din pacate, aceasta distinctie nu se aplica intotdeauna, cum nu toate femeile raspund la fel de bine la cadourile strict femine si nu toti barbatii sunt interesati de fotbal.

Adesea, problema principala in alegerea unui cadou apare atunci cand persoana careia i se adreseaza cadoul nu este o persoana pe care cumparatorul o cunoaste indeajuns de bine. In cazul personalelor apropiate, este usor de vizitat un magazin sau un site precum www.cudetoate.ro si ales cadoul potrivit, insa atunci cand exista dubii in privinta personalitatii persoanei pentru care se cumpara cadoul sau atunci cand cadoul se doreste util pentru ambii parteneri intr-un cuplu, cel mai indicat este alegerea unor cadouri unisex.

Cadouri ce pot fi oferite fara ezitare in egala masura atat unei femei, cat si unui barbat

1. Dulciuri – nu este vorba aici de cutia de bomboane care este rezervata in principal femeilor si se acorda cu ocazia unor aniversari sau date speciale. Exista si dulciuri „unisex”, ce pot fi oferite gurmanzilor, mai ales ca este destul de usor de aflat daca cineva are o preferinta pentru dulce. Macarons sunt, spre exemplu, o optiune de bun gust, ce vor face invariabil o impresie buna.

2. Electronice – este usor de observat daca cineva are o pasiune pentru muzica sau alte tipuri de tehnologie. O pereche de casti performante sau un eReader sunt cadouri perfecte atat pentru el, cat si pentru ea, fara a depasi un buget accesibil. In functie de cat de bine se cunoaste persoana careia i se ofera cadoul, electronicele pot fi mai diverse, in functie de ce lipseste din casa fiecaruia, dar si de buget.

3. O sedinta de masaj – din seria de cadouri pentru femei si barbati potrivite pentru orice sex, o sedinta de masaj este poate cea mai indicata pentru un coleg sau o colega de birou mereu stresata.

4. Obiecte de design interior – una dintre cele mai des intalnite situatii in care apare problema cumpararii unui cadou unisex care sa il bucure atat pe el, cat si pe ea, este momentul in care cadoul se ofera unui cuplu. In aceste situatii, unele dintre optiunile excelente de cadou sunt obiectele decorative pentru casa. In acest caz, este importanta atentia la detalii, pentru ca obiectul sa fie pe gustul celor care urmeaza sa il primeasca. Sunt de evitat obiectele de bucatarie pe care anumite persoane le pot gasi jignitoare sub forma de cadou, in schimb, un ceas de perete, un tablou sau un set de lumanari vor fi cu siguranta primite cu un zambet.

Tot mai multe site-uri de cadouri ofera si sectiuni cu idei de cadouri unisex. Cadoul ales nu trebuie sa fie specific feminin sau masculin, adesea, cadoul ideal se poate gasi in sectiunea de cadouri pentru femei si barbati a site-urilor online de specialitate.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *