Cumparaturi

De sarbatori, cartile mult dorite pot fi ale tale !

Distribuie mai departe

craciun-librisCu totii avem dorinte a caror materializare de multe ori se tot amâna. Insa, o data cu apropierea sarbatorilor, simtim ca visele pot deveni realitate.

Cu siguranta ai ascuns dintr-un sertar o lista cu astfel de dorinte. Daca pe aceasta lista sunt cartile si autorii tai preferati, albume de arta sau enciclopedii pe care poate nu ti le-ai permis, e momentul sa le bifezi pentru ca Libris.ro are reduceri la lucrari si volume mai scumpe, care valoreaza mai mult de 100 de lei.

Iata cateva titluri care nu ar trebui sa lipseasca din bibliotecile noastre: „Istoria artei” de E.H.Gombrich, aparuta la Grupul editorial Art, la 133,92 de lei.

Autorul este un deputat profesor, care si-a câstigat faima pentru felul in care imbina cunoasterea si intelepciunea cu talentul unic de a-si exprima dragostea pentru operele de arta pe care ni le descrie.

O alta recomandare de pe www.libris.ro este „Arta in istoria umanitatii” de la editura Rao. Este o lucrare sintetica ce descrie nasterea si evolutia experientelor figurative din intreaga lume si din toate timpurile, cuprinde peste 1300 de fotografii color si desene.

Vizitand site-ul celei mai de incredere librarii online din Romania – Libris.ro vei putea sa achizitionezi in preajma Craciunului o alta lucrare interesanta: „30 de milenii de pictura. 1000 de picturi celebre”, publicata de editura Litera, la pretul de 111, 96 de lei cu reducere. Este o adevarata calatorie prin timp si spatiu, prin arta si istorie, un ghid splendid ilustrat care va ofera o viziune globala a evolutiei picturii.

Pentru pasionatii de fotografie si arta fotografica recomandam o carte foarte bine documentata si apreciata de cunoscatori: „Manual de fotografie digitala”, scrisa de Michael Freeman. Contine 640 de pagini si o gasiti cu reducere pe Libris.ro la 111,96 lei si cu transport gratuit prin curier, oriunde in tara.

Multe alte titluri de carte te asteapta acum in magazinul online al firmei Libris, pentru ca ne dorim ca sarbatorile de iarna sa iti aduca in biblioteca toate lecturile pe care ti le doresti.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *