Fashion

Costume de baie cu stil

Distribuie mai departe

Dorinta fiecarei femei este sa aiba un costum de baie cu care sa fie in centrul atentiei. Un model cu adevarat perfect este acela care se potriveste cu personalitatea si stilul, in timp ce este si la moda. Dar totusi cel mai important aspect este sa accentueze formele si sa fie potrivit siluetei. Pentru asta, veti avea nevoie de un costum de baie intreg. Din urmatoarele randuri puteti afla care modele sunt printre cele preferate.

Pentru doamnele energice sunt potrivite modele intregi, in culori vesele, care va accentua si mai mult bronzul. Aveti de ales dintre mai multe culori, care sa fie potrivit personalitatii. Modelele de costume de baie cu banda sub bust sau cu inel ce uneste cupele, sunt foarte adorate mai ales de femeile care vor sa atraga atentia asupra bustului. Femeilor mai plinute sunt recomandate modelele cu culori mai inchise, deoarece distrage atentia de partile corpului cu probleme. Totodata culorile bleumarin si negru ofera un look chic si atragator. Doamnelor care vor sa impresioneze, sunt ideale modelele in culori clasice si cu berete care se leaga dupa gat. Costumele de baie intr-o singura piesa si cu decupaje ofera un aspect sexy in timp ce subtieaza talia si atrage atentia asupra bustului si a soldurilor.

Daca vreti sa aveti o tinuta de plaja complet si cu adevarat stilat, trebuie sa optati pentru accesorii, care vor scoate din anonimat costumele de baie si vor reflecta stilul personal. Ochelarii de soare si palariile sunt ideale pentru protectie, iar gentile si bijuteriile vor completa perfect tinuta. Bijuteriile nepretioase sunt mai recomandate pentru plaja si gentile cu dimensiuni mari, ca sa puteti avea la dvs., de tot ce aveti nevoie.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *