Fashion

Culori in tendinte pentru sezonul toamna – iarna 2017-2018

Distribuie mai departe

Atunci cand vrei sa fii cea mai stilata la zero grade sau chiar la minus cinci grade sau mai mult, trebuie sa stii ca cele mai trendy si mai frumoase culori ale noului sezon sunt cele care iti vin in ajutor.

Iar atunci cand nu vrei sa dai gres in vreun fel, te gandesti ca trebuie sa mizezi atat pe culorile mai clasice, cat si pe noile culori in tendinte ale sezonului. Dar stiai ca negrul nu se va mai purta in noul sezon?

Deci in noul sezon toamna- iarna 2017 -2018 va trebui sa uiti de culorile inchise, sobre si la fel de mohorate sau deprimante ca si vremea de afara. Alege in schimb sa porti nuante pline de vitamina si de lumina, foarte pop si foarte vesele.

Cea mai frumoasa nuanta de purtat? Galbenul. De acord, nu este cea mai usoara culoare de purtat. Dar este cea care iti va ilumina garderoba. Mai ales atunci cand alegi sa porti pantaloni in aceasta nuanta.

Rosul este o alta nuanta care are vantul in pupa. Dar atentie insa. Nu te lasa dusa de val si nu te impodobi mai ceva ca un brad de Craciun. Deci nu trebuie sa imbini negrul cu verdele, deoarece vei semana cu un decor tipic pentru Craciun.

Violetul, mai timid decat galbenul si nu atat de impozant sau omniprezent ca si rosul, este o alta nuanta pe care poti miza in noul sezon.

Tonalitatile mai clasice si mai discrete de maro fac parte si ele din paleta de nuante in tendinte a toamnei sau a iernii. Griul la fel. De purtat pe o esarfa, o genta sau pe pantofii in tendinte ale sezonului rece.

Iar atunci cand nu stii cum sa porti culorile mai vii si mai puternice ai o optiune sigura la indemana- paltonul. In nuante de rosu, de violet, de galben sau chair de roz, va veni cu un plus de stil si de alura pentru toate tinutele tale.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *