Fashion

Extensiile de par, sau cum sa ai un par de invidiat

Distribuie mai departe

Produse revolutionare in industria fashion din intreaga lume, extensiile de par natural vin atat in ajutorul femeilor care isi doresc un par mai lung, cat si al celor care isi doresc un par mai des.
Fiecare dintre cele doua categorii principale de extensii de par, naturale sau sintetice, se imparte, de asemenea, in mai multe categorii.
Extensiile de par natural pot fi aplicate prin modalitati diferite:
1. Extensiile clip-on, drepte sau ondulate, sunt cel mai usor de aplicat: sunt suvite de par care se ataseaza prin clame mici, inobservabile si se lipesc de scalp printr-o banda de silicon, ceea ce impiedica aderenta. Se gasesc de diferite marimi si culori, nu necesita o ingrijire speciala, nu afecteaza parul sau scalpul, nu se incurca, nu se electrizeaza si pot fi desfacute oricand. Fiind aplicate rapid si cu usurinta si inobservabile, ele sunt folosite de multe vedete, de aceea schimbarile lor de look sunt atat de dese si spectaculoase.
2. Extensiile cusute STW (la metru) sunt permanente, se aplica, de asemenea, cu usurinta, insa doar in saloane de specialitate si se scot dupa trei luni, cand necesita o reaplicare. De asemenea, ele nu afecteaza scalpul sau parul, sunt din par natural de cea mai buna calitate si pot fi vopsite si coafate dupa bunul plac.
3. Extensiile microring sunt permanente, se aplica tot in saloane de specialitate si necesita reaplicare dupa aproximativ trei luni.
4. Extensiile cu cheratina sunt permanente si se aplica prin lipire, de catre personal specializat.
Pentru fiecare din cele patru tipuri de extensii, se poate monta doar bretonul, cozi sau pot fi utilizate mese separate, tot din par natural.
In randul extensiilor sintetice, exista extensiile din fibre de kanekalon, drepte sau ondulate, care nu au luciul meselor sintetice, sunt termorezistente, insa au dezavantajul ca nu se pot vopsi sau coafa la temperaturi mai mari de 150 de grade Celsius. Pentru purtari ocazionale, ele pot inlocui extensiile din par natural, fiind mai accesibile ca pret si avand aspectul de par natural.
In categoria produselor sintetice, sunt cozile ce se prind cu un cleste, peruci colorate sau elastice din par.
Pe langa toate aceste tipuri de extensii par, magazinul Divine Hair ofera si servicii de montare, garantie, accesoriile necesare montarii acestora si gene false.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *