Fashion

Feminitatea, o arta

Distribuie mai departe

Pentru ca reprezinta sexul frumos, femeile au fost, inca din cele mai vechi timpuri, subiectul principal in cele mai variate forme ale artei.

Ca simbol, femeia a luat diferite forme, iar frumusetea si feminitatea au fost privite din diverse unghiuri. Femeii i s-au conferit atribute precum viata, culoare, pasiune, iubire, frumusete, zambet, puritate, inocenta si, nu in ultimul rand, frumusete. Formele trupului ei au fost ilustrate in cele mai diferite moduri, insa un lucru a ramas neschimbat si importanta lui a ramas aceeasi, atat in arta cat si in viata reala: podoaba capilara.

Un par sanatos inseamna un trup sanatos. Si ce poate fi mai atragator decat un trup sanatos?

Insa, la fel ca si pielea, daca nu este ingrijit corespunzator, el devine sensibil si se poate deteriora. Iar parul lung, la care toate femeile viseaza si dupa care toti barbatii isi intorc privirile, necesita o ingrijire si atentie deosebita si este dificil de intretinut. Multe femei sunt constranse de locul de munca sau alte conditii nefavorabile, sa pastreze o lungime medie a parului sau sa nu ii acorde atentia necesara, motiv pentru care au aparut extensiile de par. Tehnicile de aplicare a acestora au avansat tot mai mult, ele devenind din ce in ce mai usor de aplicat si confundabile cu parul natural. Daca va hotarati sa apelati la o astfel de tehnica, trebuie sa acordati mare atentie calitatii acestora. Neaplicate corect, ele s-ar putea sa va raneasca scalpul sau parul dumneavoastra.

Extensiile de par oferite de Divine Hair se impart in trei categorii: extensii de par natural, extensii clip on din fibre kanekalon si extensii sintetice. Pe langa faptul ca produsele sunt oferite la un pret rezonabil, ele sunt de calitate superioara, Divine Hair fiind unic importator al importatorului german de extensii de par nr. 1. Mai mult de atat, fiind vazute mai des in randul vedetelor, extensiile de par de la Divine Hair sunt recomandate de Daniela Crudu.

Si, la urma urmei, de ce sa astepti ani intregi cand poti avea un par lung si bogat in doar cateva minute?

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *