Fashion

Gentile de lux – visul oricarei femei

Distribuie mai departe

Daca in urma cu cativa ani toate femeile isi doreau genti de piele si firma care le producea nu conta atat de mult,in ziua de astazi cel mai mult conteaza firma si multe femei isi doresc genti de lux .

Pe langa faptul ca o firma de prestigiu tine la reputatia sa si produce astfel genti de o calitate foarte buna,multe femei isi doresc si sa iasa in evidenta aparand la brat cu o astfel de geanta .Firme ca Louis Vuitton,Chloe,Gucci,Prada,Moschino si Christian Dion sunt doar cateva dintre firmele de prestigiu care produc astfel de genti,de altfel foarte cautate in randul femeilor .

Se spune ca femeile nu pot rezista in fata tentatiei pantofilor si a gentilor .Lucru adevarat,daca ne gandim ca din ce in ce mai multe femei fac economii pentru a-si permite astfel de genti,al caror pret poate oscila intre 500 de Euro si cateva zeci de mii de euro .

Daca in urma cu cativa ani proverbul „Haina nu il face pe om” se aplica,acum putem spune ca lucrurile s-au schimbat radical .Multi dintre noi ii apreciem pe cei din jurul nostru pentru modul in care se imbraca si dupa firmele de la care cumpara haine,pantofi si genti.De aceea,din ce in ce mai multe persoane vor sa isi etaleze obiectele vestimentare si gentile pentru a putea deschide mai multe usi .

Asadar,orice femeie isi doreste si viseaza sa aiba genti de la cele mai renumite firme,nu numai pentru a impresiona ci si pentru ca acestea au o calitate foarte buna .

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *