Fashion

Sexy si rea in club

Distribuie mai departe

In club nu mergi imbracata ca o printesa de la palat, in club mergi pentru a atrage atentia intr-un fel sau altul, mergi ca sa iti expui mai mult sau mai putin corpul, mergi ca sa fii tu insuti intr-un mediu in care libertatea este mult mai pronuntata. Din acest motiv, in oras poti imbraca o tinuta de club care sa iti ofere un aspect de sexy si rea ce va fi cu siguranta apreciat de cine trebuie.

Cum poti fi sexy si rea in cel mai simplu mod cu putinta? Imbraca o pereche de colanti cu animal print. Doar ideea de a imraca un obiect vestimentar care duce cu gandul catre o felina periculoasa din Africa, face ca telul sa fie atins in mod instant. Vei fi cu siguranta sexy, colantii fiind mulati perfect pe corpul tau de invidiat vor scoate in evidenta formele incantatoare. Mai trebuie sa imbraci o bluza usor mulata pe corp – de preferinta de culoare neagra – cu un decoletu destul de pronuntat si o pereche de pantofi cu toc inalt si tinuta de femeie sexy si rea este cat se poate de bine definita.

Nu esti adepta pieselor vestimentare animal print pentru ca ti se pare mult prea utilizate? Nici o problema, sexy si rea te va face si imbracamintea din piele sintetica. Alege o pereche de pantaloni mulati pe picioare pentru a-ti scoate in evidenta formele bine lucrate, pentru ca esti tanara si pentru ca ai un corp frumos, care nu va mai fi la fel peste 10-20 de ani si trebuie sa profiti de aceste momente. Posteriorul este evidentiat cu siguranta, poti scoate in evidenta si partea frontala daca imbraci o bluza cu un decolteu in V destul de taiat, dar daca iti doresti un echilibru intre aspectul sexy si cel elegant, mergi pe o bluza cu un decolteu semicerc care va acoperi in intregime bustul.  Bineinteles, din picioare nu vor lipsi pantofii cu toc inalt. Dar nu foarte inalti daca iti doresti sa dansezi mai mult, inaltimea tocurilor iti vor ingreuna miscarile in mod evident si nu trebuie sa risti sa ai parte de un eveniment nu tocmai placut.

Sexy si rea vei fi si daca imbraci o rochie din imitatie de piele. In mod absolut normal, aceasta trebuie sa fie croita pentru o iesire in oras. Anume, se iti lase umerii goi si sa scoata usor mai mult sau mai putin in evidenta bustul. Fiind din piele, aceasta piesa vestimentara se va mula pe corpul tau tanar si atletic, astfel ca formele de invidiat vor fi scoase in evidenta. Sexy vei fi cu siguranta si pentru ca vei purta o pereche de pantofi cu toc inalt. Alura de femeie rea iti va fi aprofundata de rujul rosu aprins pe care il vei aplica pe buzuele tale.

Iata ca am descoperit trei tinute prin care poti fi si sexy si rea in club. A nu se intelege rea in sensul negativ al cuvantului, ci doar acea atitudine specifica clubului, atitudine usor provocatoare care place foarte mult persoanelor de sex masculin.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *