service-masini-de-spalat-autorizat
Intretinere

Cum iti poti repara masina de spalat rufe automata?

Distribuie mai departe

In zile noastre este cam greu de conceput ca ar putea exista locuinta fara o masina de spalat rufe automata. In perioade mai indepartate de timpuri activitatea spalarii rufelor era o activitate atat de extenuanta cat si una care rapea foarte mult timp. Odata cu avansarea tehnologiei, aceasta activitate casnica a devenit o joaca. Rufele cu putin efort sunt curate si au mereu un miros proaspat.

Ce se intampla cu masina de spalat rufe automata cand se defecteaza?

Daca nu demult v-ati uitat la un electrocasnic nou, a-ti vazut cu siguranta preturile, care uneori nu sunt chiar accesibile buzunarului nostru. Daca totusi ne aflam intr-una din situatiile neplacute de a avea probleme cu mult iubita noastra masina de spalat rufe Washer.ro este solutia ideala.

Washer.ro este unul dintre cele mai bune service-uri de reparat masini de spalat rufe automate si masini de spalat vase. Infiintat in urma cu mai bine de 10 ani, acest service intr-o continua adaptare cu tehnologia este recomandat prin experienta si seriozitatea de care da dovada in orice problema intampinata.

Cum a decurs experienta noastra cu Washer.ro?

In urma apelului telefonic, un consultant foarte sociabil si amabil a preluat sesizarea noastra , care ulterior a fost transmisa unei echipe mobile de profesioniste, care s-a deplasat intr-un timp foarte scurt la domiciliul nostru. In 2 ore , profesionistii service-ului Washer.ro au ajuns si au depistat rapid problema de care ne temeam.

Fara nici o reclama, fara nici un detaliu ascuns, ni s-a explicat foarte amanuntit care sunt cele mai bune solutii pentru repunerea acesteia in functiune. Am stabilit de comun acord, ca electrocasnicul nostru sa fie transportat in sediul service-ului pentru schimbarea unui rulment si refacerea mici avarii a panoului de afisaj electronic.

reparatii-masini-de-spalat-bucurestiTransportul a fost gratuit! Apoi am aflat de ce sediul service-ului si nu locuinta noastra a fost locul de desfasurare a intregii actiuni de resuscitare a masinii noastre de spalat rufe automata. Sediul este dotat cu aparaturi de ultima generatie, care le permite acestor profesionisti sa reparare aproape orice, iar pe deasupra stocul de piese este aproape imens, incluzand de la cele mai vechi modele pana la cele mai noii ale tuturor marcilor cunoscute si mai putin cunoscute, care astazi inca exista pe piata.

Sincer ne asteptam sa fim deranjati de acest inconvenient intampinat ceva mai timp mai lung, dar surpriza a aparut in doar cateva zile, cu un apel telefonic al consultatului Washer.ro care dorea de comun acord sa stabilim o ora rezonabila pentru a putea readuce masina de spalat acasa si pentru a fi repusa in functiune. Washer va ofera toate informatiile de care aveti nevoie. Daca doriti sa stiti cum puteti alege un service autorizat, ei va ofera un mini ghid cu sfaturi.

Proba de functionare a acesteia a fost facuta alaturi de personalul Washer.ro, de la care am primit putem spune cele mai bune sfaturi pentru intretinerea acesteia si pe prelungirea functionarii acesteia. Acum stiim cu totii care sunt cele mai utile si vitale etape pentru masina noastra de spalat, ca aceasta, chiar dupa 8 ani de functionare continua, sa functioneze ca un electrocasnic nou.

Raportul calitate – pret exceptional! Garantia primita a fost de 12 luni pentru piesa schimbata si 24 de luni pentru manopera efectuata!

Apelati Washer.ro pentru orice defectiune intampinati! Calitatea lucrului bine facut este unul dintre secretele bine ascunse ale acestui service de care cu siguranta nu o sa fiti dezamagiti!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *