Woman getting manicure.
Intretinere

Mai mult de 140 de soluții pregătitoare pentru manichiuri moderne!

Distribuie mai departe

Există magazine online în România care oferă multiple avantaje din foarte multe puncte de vedere. FSM România nu este numai un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale care comercializează o mulțime de lucruri interesante și foarte folositoare pentru saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri de la noi din țară.

El reprezintă locul de unde orice profesionist din domeniul NailArt poate cumpăra absolut orice tip de produs sau accesoriu de care are nevoie pentru  a realiza manichiuri foarte complexe și de actualitate.

Este vorba despre sute de tipuri de oje semipermanente, despre sute de modele de geluri pentru construcție de actualitate maximă, despre geluri color, set-uri pentru unghii, kit-uri speciale, accesorii și ustensile, aparatură modernă, produse EVERIN, pudre acrilice, dezinfectante profesionale, decoruri și tatuaje unghii, etc.

Este foarte greu de descris multitudinea de produse care sunt incluse în oferta acestui magazin online foarte interesant. Este recomandat să o analizați atunci când timpul vă va permite și să optați pentru produsele care vi se par interesante.

Comenzile se pot face și în cantități mici. În felul acesta veți putea testa calitățile lor și felul în care se lucrează cu ele.

Soluții moderne pregătitoare pentru manichiuri de actualitate

Este un lucru valabil pentru toate categoriile de produse din oferta magazinului online FSM: acestea sunt fabricate de către producători recunoscuți în foarte multe țări ale lumii pentru produsele lor de o calitate excelentă, CANNI, VENALISA, ROSALIND, SILCARE, BASE ONE, FSM, EVERIN, etc.

Baza Bond Aid 15 ml FSM

Este un produs de actualitate inclus în oferta magazinului Fsm-românia.ro care se aplică între stratul de soluție Primer și cel de gel pentru construcție. Acest produs va asigura o aderență mai bună a gelului de construcție la suprafața unghiilor.

Ca orice produs modern, va necesita uscare la lampa UV timp de 30 de secunde sau doar 10 secunde la lampa LED.

Această bază poate fi folosită atât pentru realizarea manichiurilor de tip gel cât și a celor de tip semipermanent.

Acesta este unul din produsele acestei categorii importante. Oferta aceasta mai include alte aproximativ 140 de tipuri diferite de soluții pregătitoare pentru toate tipurile de unghii și pentru toate tipurile de manichiuri actuale.

Prețurile produselor nu sunt mari deloc, comenzile se pot realiza și în cantități mai ridicate dacă administrați mai multe saloane de înfrumusețare în același timp.

Aparatură ultramodernă pentru manichiuri

Fsm-romania.ro este, de asemenea, locul ideal pentru a comanda și aparatură profesională pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri. Sunt prezente aici foarte multe tipuri de lămpi UV și LED, sterilizatoare de tip cuarț, freze unghii, aspiratoare de praf, accesorii pentru freze unghii și pentru sterilizatoare, dezinfectante profesionale, etc.

O singură comandă, o multitudine de produse și un singur cost pentru serviciile de transport. Orice produs inclus în oferta magazinului online FSM poate fi comandat atât de către companii cât și de către persoanele fizice.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *