Cumparaturi

Masina de spalat vase, economie de timp si de bani

Distribuie mai departe

Spalatul vaselor este una dintre cele mai putin agreabile sarcini din cadrul unei gospodarii, dar nu ai ce face, este o treaba care trebuie facuta, si inca bine, chiar daca tocmai ti-ai facut manichiura sau poate ca nu mai vezi atat de bine si te temi ca nu le vei curata suficient de bine. Solutia se impune de la sine: iti trebuie o masina de spalat vase! Unii o recomanda pentru economia apei si a detergentului, altii pentru ca este un ajutor de nepretuit in bucatarie si astfel ai mai mult timp liber pentru tine. Tu te gandesti ca este o solutie extrem de civilizata, asa ca te-ai hotarat sa-ti faci cadou o masina de spalat vase.

Din ce in ce mai multe persoane, mai ales cele cu timpul foarte masurat, sunt interesate de performantele unui astfel de echipament si isi propun sa achizitioneze o masina de spalat vase. Se pot alege masini care sa fie incorporabile, asta insemnand ca sunt plasate sub blatul de la bucatarie, si perfect aliniate chiar si in fata cu tot mobilierul de bucatarie. Se poate opta si pentru una ca sa fie partial incorporabila, aceasta plasandu-se doar sub blat, fara a se alinia perfect cu mobilierul. Este o varianta recomandata pentru cei ce nu vor sa schimbe tot mobilierul pentru a incadra o masina de spalat vase achizitionata mai tarziu. Ultima varianta disponibila este cea neincorporata. Este o varianta preferata de cei ce nu au cum sa modifice mobilierul din bucatarie si sunt nevoiti sa gaseasca un loc distinct pentru aceasta. Pentru acestia recomandat este sa achizitioneze o masina de spalat vase cu dimensiunile de 50 cm pe 50 cm. Cele mai mari, care depasesc o lungime de 60 cm, o adancime tot de 60 cm si cu o inaltime de aproximativ un metru, sunt destinate bucatariilor spatioase, care ofera un spatiu de depozitare generos.

Decizia de cumparare trebuie sa fie facuta in functie de nevoile personale ale fiecaruia. Dimensiunea si tipul (incorporabila, autonoma etc.) de masina de spalat vase se alege in functie de caracteristicile bucatariei si de componenta si obiceiurile familiei. Spre exemplu, cele de dimensiuni mari, in care se pot spala pana la 14 seturi de vase, sunt recomandate celor cu multi membri de familie sau care organizeaza des petreceri cu prietenii. Masinile de dimensiuni mici pot curata maxim 6 seturi de farfurii.

Consumul de apa este redus, iar durata unui program poate fi reglata in functie de nevoi. Singurele lucruri ce nu pot fi spalate la masina de spalat vase sunt obiectele de lemn. In rest, totul poate fi incarcat in masina. Trebuie doar sa se acorde atentie ca acestea sa fie pozitionate corect, fara a bloca acele locuri prin care jeturile de apa patrund in cuva de spalare. Este important sa fie respectata o anumita distanta intre vase, pentru ca ele sa fie bine curatate. Un alt avantaj important este si faptul ca prin simpla selectare a unei functii vasele vor fi scoase din masina gata uscate.

Asadar o masina de spalat vase iti face economie de timp, spala eficient si este chiar un echipament ecologic, extrem de potrivit pentru o familie moderna. Daca te-ai hotarat deja sa iti iei o masina de spalat vase, Melarox.ro te astepata.

Sursa: www.melarox.ro

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *