Accesorii Cumparaturi Fashion Moda si frumusete

Modele amuzante de cravate de sarbatori

Distribuie mai departe

Pentru persoanele cu o personalitate aparte, cu o personalitate vesela si plina de viata a fost creat conceptul unei noi tipologii de cravate. Pentru ca acest tip de accesoriu a fost mereu vazut ca fiind unul rigid , corporate s-a venit cu o idee mai flexibila si anume cravatele cu tematica. Pot fi cravate cu masinute, cravate cu meserii, cravate cu animale, cravate cu idei grafice amuzante si in culori vii care sa faca oricui placerea sa le poarte.

Pentru Craciun sau pentru petrecerea de Anul Nou puteti alege variantele de iarna : cravate cu cap de ren, cravate cu mos craciun, cravate cu bradut, cravate cu om de zapada. Elementul special la acest tip de cravata este forma atipica ce completeaza tematica amuzanta. Baza cravatei capata forma desenului de baza. Daca vorbim de cravata cu cap de ren aceasta va avea exact forma amuzanta a capului de ren, da chiar a amuzantului Rudolf ce poarta pe semetele-i coarne globutele colorate . Acest tip de cravata cu siguranta va amuza pe orice va primi drept cadou acest model unic de cravata. Desigur daca optati pentru varianta Mos Craciun, atunci forma cravatei se va continua in forma barbii Mosului sau modelul sub forma de om de zapada ca avea forma grasunului om de zapada, ce e extrem de amuzant si foarte frumos colorat.

Toate produsele comercializate de Urban Neckers sunt produse vesele, produse unice ce va vor face amuzanti si unici,

Printre produsele pe care le veti regasi in cadrul magazinului online www.urban-necker.ro va vor surpinde si papioanele in aceeasi idee, cu tematica funny, in culori colorate si chiar papioane pentru copii.

Urban Neckers se doreste sa fie brandul preferat de catre toti cei care-si doresc sa iasa din anonimat. Site-ul se adreseaza persoanelor nonconformiste, persoanelor pline de viata, optimiste si care stiu sa poarte accesorii amuzante sau sa faca cadou astfel de produse ce au devenit extrem de apreciate in intreaga lume pentru faptul ca de acum ies din conceptul strict , acum putand fi purtate la orice tinuta casual sau chiar la costum, dand imaginii de ansamblu un aer de prospetime si de culoare, generand veselie si optimism.

Ne dorim ca fiecare cumparator sa-si asorteze accesoriul, cravata sau papion cu personalitatea vesela a fiecaruia dintre voi.

Va dorim sarbatori fericite, sa fiti zambitori si amuzanti precum cravatele noastre!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *