Cosmetice Cumparaturi Fashion Ingrijire Moda si frumusete

Modele pe unghii colorate si foarte usor de realizat

Distribuie mai departe

A venit sezonul culorilor, de aceea iti propunem cateva variante de modele pe unghii vesele, colorate si usor de realizat.

Stim ca uneori este greu sa te descurci singura cu manichiura acasa, iar cu modelele pe unghii este si mai greu, asadar propunerea noastra va fi un model bazat pe buline.

Ce iti trebuie pentru un astfel de model? Nu prea multe!

Vei avea nevoie de ojele tale colorate preferate, un lac de unghii transparent sau un lac pentru uscare rapida, un punctator(cunoscut si ca instrument dots sau instrument pentru puncte) si instrumentele tale pentru manichiura clasica(forfecuta de cuticule, chiureta, pila etc).

Sa incepem!

In primul rand va trebui sa iti faci manichiura de baza, ce consta in scurtarea unghiilor( daca este nevoie), pilirea lor(conferindu-le astfel forma potrivita pentru degetele tale), inmuierea cuticulelor, taierea lor sau indepartarea lor (in functie de tipul de manichiura pe care il practici, frantuzeasca sau clasica), verificarea finala, degresarea unghiilor cu spirt si ultimul pas ar consta in aplicarea unei baze pentru unghii potrivita problemelor unghiilor tale(optional).

Pasul doi consta in aplicarea a doua straturi de oja colorata astfel: aplici primul strat, il lasi sa se usuce putin, iar apoi al doilea strat, pe care de asemenea il vei lasa sa se usuce.

Pe o bucata de folie, material plastic, hartie sau ce vrei tu, pune 1-2 picaturi din oja cu care vrei sa iti faci bulinele. Poti folosi mai multe culori pentru un model si mai vesel.

Inmoaie capatul butonat al punctatorului in oja pe care ai ales-o pentru buline si aplica instrumentul pe unghie. Procedeaza la fel pentru cate buline vrei sa iti faci.

Nu uita ca poti crea din buline flori, labute de pisica, cerculete etc sau le poti pune aleatoriu pe unghii, luand astfel nastere niste modele foarte simpatice intr-un timp foarte scurt.

Dupa ce ai terminat lasa-le 5-10 minute sa se usuce, apoi aplica lacul transparent sau lacul pentru uscare rapida peste unghii.

Jacksy-Deal te poate ajuta cu o parte din produse prin seturile de accesorii pentru manichiura la reducere. In aceste seturi vei vedea ca se numara si accesorii care nu te vor ajuta la acest tip de manichiura, insa te vom invata sa le folosesti si pe ele in vederea obtinerii unei manichiuri frumoase!

Asadar te putem ajuta cu: oje colorate, lac de unghii transparent, punctator, pila de unghii, chiureta pentru cuticule.

Aceste produse le vei regasi in seturile propuse de noi  vizitand magazinul www.jacksy-deal.com .

Iti multumim si speram ca am fost utili cu aceasta idee!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *