Pentru casa Pentru copii

Cainele – prietenul care iti va fi mereu alaturi

Distribuie mai departe

Intotdeauna ma induiosau filmele artistice in care personajul principal era un caine. Toate aveau acelasi subiect si tratau in acelasi fel relatia dintre un om si prietenul sau necuvantator. Filmele aratau cum pana si in momente deosebit de grele animalutul ii ramanea aproape stapanului sau aratandu-i prietenie chiar si atunci cand nu merita.

Cu toate acestea nu am avut niciodata un caine, nu mi-a permis spatiul. Locuiesc intr-o garsoniera unde pana si eu ma simt incomod. Gandul ca as putea sa imi iau un animal de companie ma face sa zambesc…as vrea. Dar stiu ca mai mult l-as chinui tinandu-l inchis 8 ore continuu, cat sunt la serviciu.

Eu nu pot sa le fac asta cainilor, m-as simti oribil sa stiu ca chinui un prieten atat de bun. Te sfatuiesc si pe tine sa nu iti iei in grija un animal de companie daca nu dispui de spatiu si de timp. Lor nu le trebuie doar hrana si plimbari; ei sufera cand tu nu esti acasa, iti duc dorul in fiecare clipa cand sunt singuri. Dar daca le ai timp si spatiu atunci tot ce mai trebuie sa te preocupe este hrana pe care o sa i-o oferi. Alege calitatea, consulta specificatiile rasei lor si alege o hrana in conformitate cu acestea. De exemplu gama de hrana Pro Plan contine numeroase formule create special  pentru diverse rase de caini, pentru toate varstele precum si produse in functie de starea sa de sanatate. De exemplu, o dieta mai usoara recomandata de medicul veterinar se satisface cu hrana Pro Plan Light – click aici pentru a afla mai multe despre produs.

Si inca o rugaminte: daca poti sa ai grija de un caine, ia-l de la un adapost de caini vagabonzi. Acestia iti vor arata pentru totdeauna gratitudine si recunostinta; Si au mare nevoie de tine…

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *