aer conditionat locuinta
Pentru casa

Caracteristici importante ale aparatelor de aer conditionat Midea

Distribuie mai departe

Cele mai noi aparate de aer conditionat disponibile la Vollmax sunt echipate cu tehnologii de varf ce permit functionarea in conditii optime indiferent de temperatura. Printre modelele de top se numara si gama de produse Midea.

Aparatele de aer conditionat Midea au numeroase caracteristici ce le fac sa fie printre preferatele in randul clientilor. Cele mai importante caracteristici ale acestor sisteme de climatizare sunt:

  • Capacitate de racire crescuta cu pana la 4% datorita conductivitatii termice fata de R-410;
  • Economisire a energiei electrice la fiecare utilizare datorita modulului inteligent iEco. Acesta poate ajuta la economisirea chiar si de pana la 60% a energiei in timpul unei utilizari de 8 ore, sau chiar si in programul de utilizare pe timpul noptii;
  • Nivel de zgomot foarte redus de pana la 18 db. Acest avantaj sporit ofera confort la fiecare utilizare deoarece nici nu se va simti atunci cand aparatul este pornit, chiar si pe timpul noptii;
  • Compresor de inalta performanta marca Midea ce permite utilizarea cu randament maxim a aparatului inca din primele minute de la pornire;
  • Temperatura constanta pe o perioada mai lunga de timp si confort sporti datorita noii tehnologii ce permite functionarea aparatului in mai multe trepte de viteza;

Sunt numeroase caracteristici care fac din aparatele Midea, alegerea ideala pentru orice locuinta. Cele mai noi modele de climatizare folosesc tehnologia de pornire exclusiva pentru a genera un flux puternic de aer rece rapid, astfel incat in maxim un minut de la pornirea aparatului de aer conditionat, la interior sa se simta diferenta de temperatura.

Fluxul de aer puternic este redat cu ajutorul compresorului de inalta performanta care genereaza energie continua la fiecare utilizare. Este foarte important ca aerul rece sa nu fie resimtit de utilizator. Aceste sisteme de climatizare sunt dotate cu o tehnologie iniovativa ce permite circularea aerului prin micro perforatii pentru dispersarea uniforma.

Aparatele de aer conditionat Midea de la Vollmax sunt echipate si cu functia GEAR. Aceasta functie permite setarea indiviuduala a puterii furnizate de unitatea externa. Este un beneficiu pentru cei care vor sa reduca consumul de energie. Modelele de top se pot controla rapid direct de pe telefon prin tehnologia Wi-Fi.

Pentru a reduce consumul de energie aparatele sunt dotate cu tehnologia Smart Sensor dezvoltata de Midea. Aceasta are functia de detectare a caldurii din interior si nivelul de umiditate. Nivelul de umiditate se poate regla direct de pe telefonul mobil.

Cel mai important aspect de care orice client tine cont este nivelul de purificare. Aerul este reimprospatat constant datorita filtrului anti praf care inlatura pana la 99% din particulele de praf. Bineinteles ca s-a pus accent si pe design-ul produselor care le face sa fie potrivite in orice incapere. Unitatile externe ale modelele Ultimate Confort au un design spceial in forma de diamant.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *