Pentru casa

Cine cumpara mobila: femeile sau barbatii?

Distribuie mai departe

dormitor-tamos-promotieCand vrei sa investesti in mobila noua procesul de cumparare dureaza! Pregateste-te pentru lungi vizite in magazine sau navigand pe internet pentru oferte bune. Cu toate astea, consulta-te mereu cu partenerul de viata si alegeti in comun. Amandoi trebuie sa fiti multumiti de alegerea facuta pentru ca sa nu se iste discutii mai tarziu.

Un studiu privind evolutia comertului online de mobila arata ca un procent mai ridicat de femei ajung sa cumpere mobila. Raportul nu este egal, insa nici barbatii nu se afla departe.

Totusi, femeile conduc la capitolul acesta. De ce oare?  Au femeile gusturi mai bune in alegerea mobilei? Gasesc ele oferte mai avantajoase? Au mai mult timp pentru cercetarea pietei? E greu de spus!

O ipoteza ar putea fi faptul ca femeile acorda mai multa importanta detaliilor. Astfel, fiind obisnuite deja sa-si accesorizeze tinuta, sa se infrumuteseze prin machiaj, sa imbine piesele vestimentare armonios, femeilor le este mai usor sa ia decizii pentru infrumutesarea casei. Ele vor alege cu mai multa usurinta obiectele de mobilier potrivite stilului casei lor. Vor imbina piesele pentru ca rezultatul sa fie unicat si vor studia ofertele pe indelete ca sa nu piarda ceva din vizor.

Pe de alta parte, barbatii, fiind mai temperamentali, nu vor avea atata rabdare sa analizeze toate caracteristicile mobilei pe care si-o doresc si deseori vor lasa aceasta sarcina femeilor din viata lor.

Un sfat

Ideal ar fi sa cumparati mobila impreuna cu partenerul sau partenera de viata. Gasiti o solutie de mijloc pentru ca toata lumea sa fie multumita. In caz contrar, sotul/sotia va simti cu timpul ca este exclus/a din deciziile majore ale vietii de cuplu.

Faceti-va putin timp si studiati magazinele de mobila online. Pe tamos.ro gasesti orice de la scaune de bucatarie, rafturi si blaturi, pana la seturi intregi de mobila pentru bucatarie, dormitor sau living. In felul acesta, din confortul casei voastre veti putea sa luati o decizie impreuna, fara mari batai de cap.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *