Intretinere Pentru casa

Economiseste cu ajutorul incalzirii prin pardoseala

Distribuie mai departe

incalzire pardoseala
Incalzire prin pardoseala

Te-ai gandit vreodata ca incalzirea prin pardoseala ar putea fi cu pana la 10 ori mai eficienta decat incalzirea clasica prin soba, gaz sau calorifere cu agent termic? Ei bine, acest site, incalzire-pardoseala.ro ne informeaza ca de ani buni, sistemul electric de incalzire prin pardoseala a ajuns sa fie o alternativa profitabila pentu sistemele clasice de incalziri.

Acest lucru se intampla in primul rand datorita faptului ca sistemul de incalzire prin pardoseala este ieftin la achizitionare si deasemenea este ieftin de montat. Unde mai pui ca poti regla si temperatura pentru fiecare camera in parte.

Nu in ultimul rand, durata de viata a unui astfel de sistem poate ajunge pana la 100 de ani, ceea ce il transforma intr-adevar intr-un sistem de incalzire profitabil. Pe langa toate acestea, avantajele curg necontenit. Sursa de incalzire este una invizibila, datorita faptului ca este montata in sapa de beton de sub parchet. Astfel, doar termostatele mai raman la vedere.

Ganditi-va numai la cat spatiu ati putea castiga prin eliminarea caloriferelor sau mai ales prin eliminarea sobelor. Deasemenea, aceste sisteme sunt concepute intr-un  asa mod incat nu necesita nici un fel de intretinere.

Vei avea astfel o sursa de incalzire durabila, ieftina, invizibila si care nu produce nici un fel de zgomot. Se poate oare mai mult de atat?

Daca incalzirea electrica nu va surade, tot aici puteti afla detalii despre incalzirea cu agent termic. Si in cazul acestui tip de incalzire sistemele economisesc cu pana la 50% mai mult decat metodele clasice de incalzire. In plus, aceste sisteme permit folosirea impreuna cu alte tehnologii ieftine, pentru incalzirea initiala a agentului termic. Eolienele sau panourile solare montate in sisteme speciale sunt cele mai folosite.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *